HomeΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΜάγεψε τους τηλεθεατές ο Μάριος Λεβέντης στην πρώτη του εμφάνιση στην Παγκρήτια Ραδιοτηλεόραση

Μάγεψε τους τηλεθεατές ο Μάριος Λεβέντης στην πρώτη του εμφάνιση στην Παγκρήτια Ραδιοτηλεόραση

Tο νέο βιβλίο του Μάριου Λεβέντη «Όσα είπα»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Μάριος Λεβέντης παρευρέθηκε εχθές, 24/01, στην εκπομπή του CRETA TV “Live με την Αντιγόνη” της κ. Ανδρεάκη, στο πλαίσιο της σημερινής παρουσίασης «Ελάτε, η ζωή στρώνει τραπέζι», με αφορμή το νέο του βιβλίο «Όσα είπα» που θα γίνει σήμερα, Πέμπτη 25/01, στο Πολύκεντρο Ηρακλείου με ώρα προσέλευσης 19:30.

Ο απόλυτα επιτυχημένος δημιουργός σε μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, για την δεκάχρονη πορεία του στα γράμματα, για το πώς αντιλαμβάνεται το καλλιτεχνικό του χρέος, τη συνειδητή του επιλογή να κάνει τέχνη απ’ τον ανθρωπισμό, τον καταλύτη της βιωματικής γνώσης, αλλά και τη σημασία της πληγής που δεν πρέπει να αποφεύγεται, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι “η παρατήρηση είναι που κάνει σοφό.

Πως παρατηρείς τον ανθρώπινο πόνο που είναι δίπλα μας, μέσα μας, γύρω μας και όχι τον ανθρώπινο ντόρο τονίζοντας τη ότι “τη ζωή πρέπει να την αντιμετωπίζεις ως ζωή, ως ζωντανή ζωή.

Να πάλλονται μέσα σου και να συγκινούνται τα πάντα” και μάγεψε τους τηλεθεατές της Παγκρήτιας Ραδιοτηλεόρασης, με τον ουσιαστικό λόγο και τη στάση ζωής του απέναντι στις αντιξοότητες να λειτουργεί ως κορυφαίο παράδειγμα ύπαρξης

Τον ευχαριστούμε καμαρώνοντας την σπουδαία προσφορά στον πολιτισμό του αλλά και για την γενναιοδωρία του να μας θυμίζει ό,τι ξεχνάμε.

Δείτε ολόκληρη την παρουσία του στην εκπομπή εδώ:

Διαφήμιση
Διαφήμιση