HomeHL-LifestyleΠρίγκιπας Χάρι: Βραβεύθηκε σε γκαλά στο Λος Άντζελες

Πρίγκιπας Χάρι: Βραβεύθηκε σε γκαλά στο Λος Άντζελες

Η αναφορά στη Νταϊάνα και η απουσία της Μέγκαν

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο πρίγκιπας Χάρι τιμήθηκε για το έργο του ως στρατιωτικός πιλότος σε λαμπερό γκαλά στο Λος Άντζελες. Είναι η πρώτη δημόσια εμφάνισή του μετά την είδηση για τα ιατρικά προβλήματα του πατέρα του βασιλιά Καρόλου και της κουνιάδας του, Κέιτ Μίντλετον

Χωρίς τη σύζυγό του Μέγκαν στο πλευρό του, το βράδυ της Παρασκευής (18/1) ο πρίγκιπας Χάρι βραβεύθηκε σε μία λαμπερή εκδήλωση στο Λος Άντζελες στην πρώτη δημόσια εμφάνιση από τότε που η κουνιάδα του Κέιτ Μίντλετον υποβλήθηκε σε επέμβαση στην κοιλιά και ο πατέρας του, βασιλιάς Κάρολος, ανακοίνωσε ότι θα νοσηλευτεί για μια πάθηση στον προστάτη

Ο πρίγκιπας Χάρι ήταν ιδιαίτερα κεφάτος και χαμογελούσε διαρκώς, καθώς συνάντησε τον πρίγκιπα Mario-Max Schaumburg-Lippe, ένα 46χρονο μέλος της βασιλικής οικογένειας της Δανίας, και άλλους γαλαζοαίματους και μη στο ξενοδοχείο Χίλτον του Μπέβερλι Χιλς.

Ο 39χρονος Χάρι τιμήθηκε ως «Ζωντανός Θρύλος της Αεροπορίας» σε μια τελετή που διοργάνωσε ο ηθοποιός και πρεσβευτής της αεροπορίας Τζον Τραβόλτα. Ο Δούκας του Σάσεξ ολοκλήρωσε δύο θητείες στο Αφγανιστάν ως ελεγκτής αέρα και πιλότος ελικοπτέρου Απάτσι, έχοντας πραγματοποιήσει πολυάριθμες εκπαιδευτικές αποστολές στο Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ και την Αυστραλία.

Υπηρέτησε για 10 χρόνια στο στρατό, φτάνοντας στο βαθμό του Λοχαγού, και αργότερα ίδρυσε τα Invictus Games – ένα αθλητικό γεγονός για τραυματισμένους στρατιωτικούς και βετεράνους. Ο δούκας πήρε τη θέση του δίπλα σε άλλους «θρύλους» της αεροπορίας και της αεροδιαστημικής, όπως οι Μπαζ Άλντριν, Τζεφ Μπέζος, Τομ Κρουζ, Νιλ Άρμστρονγκ, Χάρισον Φορντ και Έλον Μασκ.

Ο ιστότοπος της εκδήλωσης επαίνεσε επίσης τον δούκα για τη δουλειά του με φιλανθρωπικές οργανώσεις και οργανισμούς. Μια δήλωση στην ιστοσελίδα της ανέφερε: «Ο πρίγκιπας Χάρι είναι ανθρωπιστής, βετεράνος του στρατού, υπέρμαχος της ψυχικής ευεξίας και περιβαλλοντολόγος. Έχει αφιερώσει τη ζωή του σε προχωρημένους σκοπούς για τους οποίους είναι παθιασμένος και που επιφέρουν μόνιμες αλλαγές για ανθρώπους και τόπους».

Όταν παρέλαβε το βραβείο από τον Τραβόλτα, ο 39χρονος είπε: «Ήμουν μόλις ενός έτους όταν χόρευες με τη μαμά μου στον Λευκό Οίκο και τώρα κοίταξέ μας».Και πρόσθεσε: «Το μόνο που μένει να κάνουμε είναι να μην χορέψουμε μαζί αλλά να πετάξουμε μαζί».

Δεν συνοδευόταν από τη σύζυγό του Μέγκαν, η οποία αναμενόταν να παραστεί αλλά τελικά δεν τα κατάφερε καθώς ένα από τα παιδιά τους ένιωσε αδιαθεσία, σύμφωνα με δημοσίευμα του πρακτορείου ειδήσεων PA.

newsbomb.gr

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση