HomeΚΟΣΜΟΣΗ Μαρί Σαντάλ απαντά για τον Παύλο και την λίστα Επστάιν

Η Μαρί Σαντάλ απαντά για τον Παύλο και την λίστα Επστάιν

«Δεν έχουμε καμία σχέση»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την οποιαδήποτε εμπλοκή της ιδίας και του συζύγου της Παύλου Γλίξμπουργκ στην υπόθεση Επστάιν διαψεύδει η Μαρί Σαντάλ.

«Δεν τον γνώρισα ποτέ. Αυτός ήταν ο τηλεφωνικός κατάλογος της Γκισλέιν Μάξγουελ και όχι του Επστάιν, συνέλεγε πληροφορίες και αριθμούς τηλεφώνου σαν τρελή. Έτσι έχτισε τις συνδέσεις της… αυτή είναι ή πραγματικότητα» αναφέρει χαρακτηριστικά στη δήλωσή της στη σελίδα Greek Royal, απαντώντας στα δημοσιεύματα που συνδέουν τόσο εκείνη όσο και τον γιο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Παύλου με την υπόθεση τηλεφωνικού καταλόγου του Τζέφρι Επστάιν.

Ο τηλεφωνικός αριθμός του Παύλου Γλίξμπουργκ και κάποιο mail της εταιρείας του περιλαμβάνονταν σε μια ατζέντα με ονόματα που ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Tις τελευταίες ημέρες δημοσιεύοται έγγραφα που αφορούν στο σκάνδαλο Επστάιν στο πλαίσιο αγωγής που σχετίζεται με τη συνεργάτιδα του Eπστάιν, Γκισλέιν Μάξγουελ. Αναφέρονται διάφορα γνωστά ονόματα σε καταθέσεις μαρτύρων ανάμεσα στα οποία αυτό του Τραμπ και του μάγου Ντέιβιντ Κόπερφιλντ.

Ο Έπσταϊν ομολόγησε την ενοχή του για προσέλκυση πορνείας από ανήλικο το 2009 και αυτοκτόνησε το 2019 ενώ ανέμενε να δικαστεί.

Η Γκισλέιν Μάξγουελ εκτίει σήμερα ποινή φυλάκισης 20 ετών για το ρόλο της ως προαγωγού κοριτσιών για λογαριασμό του Επστάιν.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση