HomeΚΟΣΜΟΣΤέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Νορβηγός δημοσιογράφος «ανακήρυξε» νέο βασιλιά τον… Παύλο

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Νορβηγός δημοσιογράφος «ανακήρυξε» νέο βασιλιά τον… Παύλο

Οι αντιδράσεις στο twitter

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Mε αφορμή τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, ένας ο Νορβηγός ιστορικός και δημοσιογράφος ο Oscar Aanmoen, με ένα tweet του, μίλησε για τον… διάδοχο Παύλο.

Οι σκέψεις του Νορβηγού ιστορικού και δημοσιογράφου ξεκίνησαν από ένα άρθρο του, το οποίο δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα royalcentral.co.uk η οποία καταπιάνεται με βασιλικά θέματα. Με αφορμή λοιπόν τον θάνατο του έκπτωτου μονάρχη Κωνσταντίνου Γλύξμπουργκ, ο Oscar Aanmoen ασχολήθηκε με το ζήτημα της…. διαδοχής. Το άρθρο του τιτλοφορείται: «Ο πρίγκιπας που γεννήθηκε για να κυβερνήσει, που έζησε τη ζωή του στην εξορία – Ο Παύλος της Ελλάδας» για μία εποχή που έχει περάσει ανεπιστρεπτί.

«Ο βασιλιάς πέθανε, ζήτω ο βασιλιάς! Να ζήσει η αυτού μεγαλειότης, ο βασιλιάς Παύλος ο δεύτερος των Ελλήνων» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό, συνοδεύοντας τα λόγια του, με μια φωτογραφία του Παύλου στην οποία πρόσθεσε και το οικόσημο της οικογένειάς του.

Δείτε την ανάρτηση

tweet-norbigoy-dhmosiografou

Οι αντιδράσεις του κόσμου στα σχόλια, δεν υπήρξαν διόλου ψύχραιμες, με τους περισσότερους να σχολιάζουν πως ο άνδρας είναι ανιστόρητος, παρότι ιστορικός.

«We don’t have a king βρε ντενεκε» έγραψε ένας, «Είσαι στα αλήθεια ιστορικός;» αναρωτήθηκε ένας άλλος, με έναν τρίτο να επισημαίνει «Βασιλιάς, χωρίς βασίλειο».

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση