HomeHL-LifestyleΣερ: Στα δικαστήρια η τραγουδίστρια με τον γιο της – Ζητάει την πλήρη κηδεμονία του

Σερ: Στα δικαστήρια η τραγουδίστρια με τον γιο της – Ζητάει την πλήρη κηδεμονία του

Ο 47χρονος Elijah αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με ναρκωτικά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Σερ έχει ξεκινήσει τις νομικές διαδικασίες για να αποκτήσει την κηδεμονία της περιουσίας του γιου της, Elijah Blue Allman, λόγω ανησυχιών σχετικά με τους αγώνες του με τον εθισμό.

Τα νομικά έγγραφα που περιήλθαν στην κατοχή του Page Six αποκαλύπτουν το αίτημά της να γίνει ο μοναδικός κηδεμόνας, επικαλούμενη ανησυχίες για την ανικανότητα του Elijah να φροντίσει τον εαυτό του ή να διαχειριστεί τα οικονομικά του, εξαιτίας της χρήσης ναρκωτικών.

Στα έγγραφα που κατατέθηκαν, η 77χρονη τραγουδίστρια αναφέρει πως ο γιος της αντιμετωπίζει προβλήματα ψυχικής και σωματικής υγείας του, τα οποία τον εμποδίζουν να διαμορφώσει ή να εκφράσει προτιμήσεις. Επιπλέον, τονίζει την ανησυχία της ότι οποιαδήποτε χρήματα δοθούν στον 47χρονο γιο της, θα δαπανηθούν σε ναρκωτικά, αφήνοντάς τον χωρίς πόρους για να συντηρηθεί και θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή του. Η Σερ σημειώνει ότι το ετήσιο εισόδημα του Elijah ανέρχεται σε 120.000 δολάρια, ενώ λαμβάνει και χρήματα από ένα καταπίστευμα που άφησε ο αείμνηστος πατέρας του, Gregg Allman.

Η ημερομηνία του δικαστηρίου για την πλήρη κηδεμονία, έχει προγραμματιστεί για τις 6 Μαρτίου 2024.

Η κατάθεση αυτή ακολουθεί ένα περιστατικό, το οποίο ανέφερε το «The Blast» και περιέγραψε λεπτομερώς το «Page Six», όπου η Σερ κανόνισε να παρέμβουν άτομα και να βοηθήσουν τον Elijah, για να αντιμετωπίσει τον εθισμό του στα ναρκωτικά. Η παρέμβαση έγινε κατά τη διάρκεια μιας περιόδου κατά την οποία ο γιος της, προσπαθούσε να συμφιλιωθεί με την εν διαστάσει σύζυγό του, Marieangela King, σε ένα ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης το 2022. Οι αναφορές επισημαίνουν επίσης τις προηγούμενες συνθήκες διαβίωσης του Elijah με την King, χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα στο σπίτι τους στο Beverly Hills, προτού η Σερ κανονίσει την εισαγωγή του σε κλινική αποτοξίνωσης.

Ένας φίλος της τραγουδίστριας περιέγραψε τον Elijah ως ένα καλόκαρδο άτομο με μεγάλη αίσθηση του χιούμορ και μουσικό ταλέντο, αναγνωρίζοντας τις προσωπικές του δυσκολίες. Ο ίδιος ο Elijah είχε παραδεχτεί στο παρελθόν ότι πάλευε με τη χρήση ναρκωτικών και τον εθισμό, συμπεριλαμβανομένης μιας περιόδου χρήσης παυσίπονων, ηρωίνης και μεγάλης κατανάλωσης αλκοόλ.
protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση