HomeHL-LifestyleCher: Αποκάλυψε το ένα πράγμα που όλες οι γυναίκες πρέπει να κάνουν έστω μια φορά

Cher: Αποκάλυψε το ένα πράγμα που όλες οι γυναίκες πρέπει να κάνουν έστω μια φορά

Μια συμβουλή που πρέπει να ακολουθήσουν όλες γυναίκες έδωσε η αγαπημένη τραγουδίστρια Cher, την οποία βασίζει σε δικό της προσωπικό βίωμα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η αγαπημένη τραγουδίστρια Cher, αποκάλυψε την απόλυτη συμβουλή της για τις γυναίκες, κατά τη διάρκεια του νέου επεισοδίου της εκπομπής του Youtube, «Chicken Soup Date».

Η 77χρονη τραγουδίστρια κατά την διάρκεια της συνομιλίας της με την παρουσιάστρια, Amelia Dimoldenberg, μίλησε για το ένα πράγμα που, κατά την γνώμη της, πρέπει να κάνουν όλες οι γυναίκες μια φορά στη ζωή τους.

“Να βγουν με έναν νεότερο άντρα”, είπε χαρακτηριστικά η Cher.

Η Cher, η οποία βγαίνει με τον 37χρονο Alexander Edwards (Αλεξάντερ Έντουαρντς), μίλησε ανοιχτά για τον απροσδόκητο έρωτά της, αποκαλύπτοντας ότι η σχέση τους αναθερμάνθηκε μέσω μηνυμάτων.

“Έφυγα για να πάω στην Ελβετία και μου έστειλε μήνυμα: “Πού πας;” είπε. “Του απάντησα: “Πάω στην Ελβετία. Είμαι λίγο κουρασμένη” και τότε μου έγραψε: “Λοιπόν, ξεκουράσου λίγο, μωρό μου”, με τρία Υ”.

Και συνέχισε: “Κι εγώ λέω: “Δεν με ξέρει αρκετά καλά για να βάλει τρία Υ στο μωρό μου”. Ήμουν κάπως τσαντισμένη. Και μετά άρχισε να μου στέλνει μηνύματα”.

Η τραγουδίστρια στην συνέχεια εξήγησε ότι δεν περίμενε να ερωτευτεί κάποιον 40 χρόνια νεότερό της. “Έλεγα στις φίλες μου, μην ερωτευτείτε έναν νεότερο άνδρα, είμαστε πολύ μεγάλες. Και μην ερωτευτείτε μέσω μηνυμάτων. Πάει και αυτή η θεωρία“, δήλωσε..

news247.gr

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση