HomeHL-LifestyleΣερ: Κατηγορείται ότι προσέλαβε άνδρες για να απαγάγουν τον γιο της

Σερ: Κατηγορείται ότι προσέλαβε άνδρες για να απαγάγουν τον γιο της

"Το ζευγάρι φέρεται να βρισκόταν στο ξενοδοχείο προσπαθώντας να “σώσει τον γάμο του"

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αντιμέτωπη με μία απίστευτη κατηγορία βρίσκεται η διάσημη τραγουδίστρια, καθώς σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα προσέλαβε τέσσερις άνδρες για να απαγάγουν τον γιο της από δωμάτιο ξενοδοχείου.

Πρωταγωνίστρια σε μία απίστευτη ιστορία βρίσκεται η Cher, η οποία κατηγορείται ότι προσέλαβε άνδρες για να απαγάγουν τον γιο της από δωμάτιο ξενοδοχείου.

Τα δικαστικά έγγραφα που κατέθεσε η σύζυγος του Elijah Blue Allman, Marieangela King, υποστηρίζουν ότι τέσσερις άνδρες τον “απομάκρυναν” από ένα δωμάτιο ξενοδοχείου της Νέας Υόρκης τη βραδιά της επετείου τους τον Νοέμβριο του 2022.

Το ζευγάρι φέρεται να βρισκόταν στο ξενοδοχείο προσπαθώντας να “σώσει τον γάμο του”, αφού είχε καταθέσει αίτηση διαζυγίου το 2021.

Στα δικαστικά έγγραφα που κατατέθηκαν στο πλαίσιο της διαδικασίας διαζυγίου στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες και δημοσιοποιήθηκαν πρόσφατα, η κ. King δήλωσε ότι αυτή και ο κ. Allman είχαν περάσει 12 ημέρες στο ξενοδοχείο για να σώσουν τον γάμο τους.

Αλλά “αφού περάσαμε αυτές τις 12 ημέρες μαζί στη Νέα Υόρκη, στις 30 Νοεμβρίου 2022, τη νύχτα της επετείου του γάμου μας, τέσσερα άτομα ήρθαν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου μας και απομάκρυναν [τον κ. Allman] από το δωμάτιό μας“, υποστήριξε σε δικαστική δήλωση που έκανε τον Δεκέμβριο του 2022. “Ένας από τους τέσσερις που τον πήραν μού είπε τους είχε προσλάβει η μητέρα [του κ. Allman]“, ισχυρίστηκε η ίδια.

Στα δικαστικά έγγραφα, όπως μεταδίδει το BBC, η κ. King δήλωσε επίσης ότι ο σύζυγός της λάμβανε θεραπεία σε ιατρική μονάδα από τον Αύγουστο του 2022 και όπως ισχυρίστηκε δεν είχε ενημερωθεί για το πού βρισκόταν καθώς και ότι δεν είχε κανένα τρόπο επικοινωνίας μαζί του. “Προς το παρόν δεν γνωρίζω για την κατάσταση ή το πού βρίσκεται ο σύζυγός μου“, δήλωσε η ίδια τον Δεκέμβριο, προσθέτοντας ότι ανησυχεί πολύ γι’ αυτόν.

Ο 47χρονος Elijah Blue Allman είναι γιος της Σερ και του πρώην συζύγου της, του αείμνηστου μουσικού της ροκ Gregg Allman. Παντρεύτηκε την – επίσης μουσικό- Marieangela King το 2013.

Ο κ. Allman έχει μιλήσει στο παρελθόν για τους αγώνες του για την κατάχρηση ναρκωτικών και τον εθισμό, περιγράφοντας σε συνέντευξή του στο Entertainment Tonight το 2014 πώς είχε κάνει χρήση ναρκωτικών από την ηλικία των 11 ετών.

news247.gr

 

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση