HomeHL-LifestyleΜπραντ Πιτ: Πώς ο ηθοποιός έγινε ένας πραγματικός Μπέντζαμιν Μπάτον

Μπραντ Πιτ: Πώς ο ηθοποιός έγινε ένας πραγματικός Μπέντζαμιν Μπάτον

Ο χολιγουντιανός σταρ κλείνει σήμερα τα 60 του χρόνια αλλά φαίνεται να γερνάει αντίστροφα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαν το παλιό καλό κρασί! Ο λόγος για τον Μπραντ Πιτ ο οποίος έχει σήμερα τα γενέθλιά του και σβήνει 60 κεράκια. Ο κρυφός πόθος εκατομμυρίων γυναικών όλου του πλανήτη όσο μεγαλώνει γίνεται ολοένα και πιο γοητευτικός και όμορφος.

Έκανε για πρώτη φορά τις γυναίκες και πιθανότατα αρκετούς άνδρες να τον θαυμάσουν όταν έκανε το ντεμπούτο του στη μεγάλη οθόνη ως ο ανήθικος καουμπόι στην ταινία Thelma & Louise το μακρινό 1991.

Η γοητεία του Πιτ έχει μείνει αναλλοίωτη στον χρόνο καθώς διατηρεί την πλούσια κόμη του ενώ παράλληλα κρατιέται σε εξαιρετική φόρμα.

Αυτό μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι έχει κόψει το ποτό και ακολουθεί χορτοφαγική διατροφή τα τελευταία έξι χρόνια. Στα νέα δεδομένα έρχεται να προστεθεί σύμφωνα με δημοσιεύματα και η ύπαρξη μιας νέας γυναίκας στη ζωή του, η οποία είναι μόλις 32 ετών.

Μπορεί να έχουν γίνει επεμβάσεις αισθητικής φύσεως αλλά είναι διακριτικές. Άνθρωποι που τον έχουν δει από κοντά λένε πώς στα 60 του δείχνει φρέσκος και ίδιος όπως και στο σινεμά.

Ο Πιτ κάποτε έπαιξε τον Μπέντζαμιν Μπάτον, έναν χαρακτήρα που γερνάει προς τα πίσω, αφού γεννήθηκε γέρος, και γίνεται νεότερος όσο περνούν τα χρόνια, και ο ρόλος του μοιάζει αρκετά προφητικός τώρα.

Σε αντίθεση με τον Τομ Κρουζ, ο οποίος μοιάζει με 60άρη έφηβο, ο Μπραντ Πιτ έχει ωριμάσει από αγορίστικο σε αντρικό.

Ίσως ένας από τους λόγους που ο Πιτ εξακολουθεί να δείχνει τόσο καλά είναι ότι δεν έχει πλέον σχέση με κάποια ηθοποιό. Ο πρώτος του γάμος με την Τζένιφερ Άνιστον έληξε όταν ο Πιτ ερωτεύτηκε τη συμπρωταγωνίστριά του Αντζελίνα Τζολί στο Mr & Mrs Smith. Απέκτησαν μαζί τρία βιολογικά παιδιά και υιοθέτησαν άλλα δύο (εκείνη υιοθέτησε ένα παιδί πριν από τη σχέση τους, το οποίο ο Μπραντ υιοθέτησε αργότερα). Ο γάμος τους, ως γνωστόν, έληξε με καυγάδες – και φαίνεται πιθανό ότι η διάλυση του γάμου επισπεύστηκε από το γεγονός ότι ο Πιτ έπινε πολύ.

Έχει μιλήσει δημοσίως για το ότι πηγαίνει στους ΑΑ. Όμως όλο αυτό δεν φαίνεται να έχει αφήσει σημάδι στο πρόσωπο του Πιτ.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση