HomeHL-LifestyleH Αλίκη Βουγιουκλάκη με καλσόν και τακούνια, ποζάρει αγκαλιά με έναν φουσκωτό Άγιο Βασίλη

H Αλίκη Βουγιουκλάκη με καλσόν και τακούνια, ποζάρει αγκαλιά με έναν φουσκωτό Άγιο Βασίλη

Το χριστουγεννιάτικο ρετρό κλικ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μερικές φωτογραφίες της Αλίκης Βουγιουκλάκη από το παρελθόν φέρνουν πιο νωρίς τα Χριστούγεννα

Οι σπάνιες φωτογραφίες δημοσιεύθηκαν από το προφίλ vintagegreece όπου δημοσιεύονται πολλά σπάνια και μη «κλικ» διασημοτήτων και σπουδαίων ανθρώπων που πέρασαν από το καλλιτεχνικό στερέωμα αφήνοντας ανεξίτηλο το σημάδι τους.

Αυτή τη φορά, με άκρως χριστουγεννιάτικο αέρα, πρωταγωνίστρια είναι η Αλίκη Βουγιουκλάκη καθώς μια σειρά φωτογραφιών της δημοσιεύθηκαν και ενθουσίασαν το διαδικτυακό κοινό.

Η σπουδαία Ελληνίδα σταρ Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν μοναδική στο είδος της. Λαμπερή και ταλαντούχα σημάδεψε ανεξίτηλα το ελληνικό σινεμά με την ενέργεια και το μπρίο της.

Η σχέση του κοινού με τη Αλίκη Βουγιουκλάκη ξέφυγε από τη σφαίρα του καλλιτεχνικού θαυμασμού και απέκτησε πολύ πιο οικεία κι ανθρώπινα χαρακτηριστικά.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, που ο κόσμος την αποκαλούσε – και συνεχίζει να την αποκαλεί – με το μικρό της όνομα.

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Η ρετρό χριστουγεννιάτικη φωτό

Τα φωτογραφικά στιγμιότυπα που δημοσιεύθηκαν τώρα στο Instagram προφίλ vintagegreece την απεικονίζουν σε μία πολυθρόνα, να φορά μια μπλούζα με ρίγες και ένα καλσόν με τακούνια.

Με άκρως παιχνιδιάρικη και εορταστική διάθεση, η Αλίκη Βουγιουκλάκη κρατά έναν φουσκωτό Άγιο Βασίλη και ποζάρει τυλιγμένη με γιρλάντες.

Χωρίς να προσδιορίζεται η ακριβής ημερομηνία που τραβήχτηκαν αυτά τα στιγμιότυπα, η μεγάλη σταρ χαμογελαστή και με νάζι κοιτά την κάμερα και ποζάρει στον φακό.

bovary.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση