HomeHL-CultureMatthew Perry: Στη δημοσιότητα η διαθήκη του ηθοποιού

Matthew Perry: Στη δημοσιότητα η διαθήκη του ηθοποιού

Ποιοι κληρονομούν την περιουσία του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Γνώστες έγιναν οι λεπτομέρειες της διαθήκης και της περιουσίας του Mάθιου Πέρι (Matthew Perry) πέντε μήνες μετά τον θάνατο του ηθοποιού.

Σύμφωνα με τα έγγραφα που περιήλθαν στην κατοχή του Page Six τη Δευτέρα, ο πρωταγωνιστής της δημοφιλούς σειράς «Friends» όρισε τη Λίσα Φέργκιουσον και τη Ρόμπιν Ρούζαν να συνδιαχειριστούν την περιουσία του ύψους 1 εκατομμυρίου δολαρίων. Μάλιστα, ο ηθοποιός ονόμασε το καταπίστευμα «Alvy Singer Living Trust», από τον χαρακτήρα του «Νευρικού Εραστή» του Γούντι Άλεν.

Στη διαθήκη που δημιουργήθηκε το 2009, ο Πέρι ανέφερε τον πατέρα του, Τζον, και τη μητέρα του, Σουζάν Μόρισον, ως δικαιούχους μαζί με την ετεροθαλή αδελφή του, Κέιτλιν Μόρισον, και την πρώην σύντροφό του, Ρέιτσελ Νταν.

Kατείχε 1.030.000 δολάρια σε προσωπική περιουσία

Σύμφωνα με τη διαθήκη, κατείχε 1.030.000 δολάρια σε προσωπική περιουσία «που δεν περιορίζεται σε κοσμήματα, έπιπλα, έργα τέχνης και αυτοκίνητα».

Ο σταρ, που πέθανε χωρίς να κάνει ποτέ παιδιά, είχε βάλει όρο στη διαθήκη του ότι τα παιδιά που μπορεί να αποκτούσε μετά το 2009 δεν είχαν «ρητά δικαίωμα» στην περιουσία του.

Η Φέργκιουσον θα εμφανιστεί στην αίθουσα του ανώτερου δικαστηρίου του Λος Άντζελες στις 10 Απριλίου για την ακρόαση της διαθήκης, καθώς η Ρούζαν επέλεξε να μην συνδιαχειριστεί το καταπίστευμα στις 4 Μαρτίου. Η Ρούζαν ήταν εκτελεστική παραγωγός της τηλεοπτικής σειράς «Celebrity Liar» όταν ο Πέρι έκανε μια guest εμφάνιση το 2010.

Η ιατροδικαστική υπηρεσία του Los Angeles κατέληξε ότι ο αγαπημένος ηθοποιός έχασε τη ζωή του από λήψη κεταμίνης, που σε συνδυασμό με άλλους παράγοντες οδήγησε σε πνιγμό. Ο θάνατος του πρωταγωνιστή των «Friends», Matthew Perry ήταν ατύχημα που προκλήθηκε από τις «οξείες επιδράσεις της κεταμίνης», που σε συνδυασμό με την βουπρενορφίνη και τη στεφανιαία νόσο οδήγησαν σε πνιγμό σύμφωνα με την επίσημη έκθεση της ιατροδικαστικής υπηρεσίας.

Ο Matthew Perry βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Los Angeles στις 4.17 μ.μ. στις 28 Οκτωβρίου και συγκλόνισε τον χώρο της showbiz και τους εκατομμύρια φίλους της σειράς «Φιλαράκια» όπου πρωταγωνίστησε. Μάλιστα έφυγε από τη ζωή έναν χρόνο μετά την κυκλοφορία του βιβλίου του «Φιλαράκια, Εραστές και το Μεγάλο, Φριχτό Πράγμα» («Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing»), στο οποίο εξιστορούσε την πολυετή μάχη του για να απεξαρτηθεί από τα συνταγογραφούμενα παυσίπονα και το αλκοόλ.

Ethnos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση