HomeHL-LifestyleΟ Ντέιβιντ Μπέκαμ φτιάχνει την τηλεόραση, με το μποξεράκι και η Βικτόρια τον φωτογραφίζει

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ φτιάχνει την τηλεόραση, με το μποξεράκι και η Βικτόρια τον φωτογραφίζει

«Αυτή τη στιγμή χαλάω την τηλεόρασή μου», σχολίασε ο Τζέσε Τάιλερ Φέργκιουσον

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ με εσώρουχο; Πολλοί έσπευσαν να ευχαριστήσουν τη Βικτόρια Μπέκαμ για αυτό το «δώρο» που τους έκανε στο Instagram.

Η σχεδιάστρια ανέβασε στον λογαριασμό της μια φωτογραφία του Ντέιβιντ Μπέκαμ, στην οποία ο 48χρονος μαστορεύει φορώντας μόνο ένα λευκό μποξεράκι.

«Ο ηλεκτρολόγος ήρθε για να φτιάξει την τηλεόραση, παρακαλώ», έγραψε η Βικτόρια Μπέκαμ στη λεζάντα της φωτογραφίας, στην οποία ο σύζυγός της είναι ξαπλωμένος στο πάτωμα και προσπαθεί να φτιάξει κάτι στην τηλεόραση.

Μόλις έκανε την ανάρτηση, πολλοί έσπευσαν να δηλώσουν ότι χρειάζονται τις υπηρεσίες του Ντέιβιντ Μπέκαμ. Ανάμεσά τους και ο Τζέσε Τάιλερ Φέργκιουσον. «Αυτή τη στιγμή χαλάω την τηλεόρασή μου», έγραψε ο πρωταγωνιστής του «Modern Family».

«Έχω μια λάμπα που πρέπει να αλλαχτεί», ανέφερε άλλο σχόλιο κάτω από τη φωτογραφία του Ντέιβιντ Μπέκαμ. Πολλοί επίσης έσπευσαν να ευχαριστήσουν τη  σχεδιάστρια για το στιγμιότυπο που μοιράστηκε μαζί τους.

«Η Βικτόρια Μπέκαμ πρέπει να μετονομαστεί σε Άγιος Βασίλης. Σε ευχαριστούμε», ανέφερε ένα σχόλιο, ενώ άλλο άτομο παραδέχθηκε ότι έκανε ζουμ προκειμένου να θαυμάσει περισσότερο το κορμί του Ντέιβιντ Μπέκαμ.

 

lifo.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση