HomeHL-GreeceΚαταδικάστηκε 36χρονος που παρίστανε τον αστυνομικό και είχε υλικό παιδικής πορνογραφίας

Καταδικάστηκε 36χρονος που παρίστανε τον αστυνομικό και είχε υλικό παιδικής πορνογραφίας

Αρνήθηκε τις κατηγορίες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε κάθειρξη 12 ετών και 3 μηνών καταδικάστηκε ένας 36χρονος για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Ο 36χρονος με καταγωγή από τη Γερμανία είχε συλληφθεί πέρυσι τον Νοέμβριο στη Θεσσαλονίκη, επειδή παρίστανε τον αστυνομικό που δήθεν αναζητούσε παιδόφιλους, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας. Μετά την ετυμηγορία του δικαστηρίου επέστρεψε στις φυλακές.

Στην απολογία του αρνήθηκε ότι παρίστανε τον αστυνομικό. Όταν ρωτήθηκε για το συγκεκριμένο υλικό ανέφερε ότι δεν γνώριζε ότι είναι παράνομο στην Ελλάδα. «Δεν υπάρχει ούτε ένας μάρτυρας που να λέει ότι κυκλοφορούσα ως αστυνομικός» είπε και εξήγησε ότι βρέθηκε στην Ελλάδα για οικογενειακούς λόγους.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, τουλάχιστον από το 2019, βρισκόταν στην Ελλάδα και κυκλοφορούσε με αυτοκίνητο που έφερε γερμανικές πινακίδες κυκλοφορίας. Παρίστανε άλλοτε τον Γερμανό αστυνομικό που υπηρετεί σε ειδικό κλιμάκιο της Ελλάδας με υποτιθέμενο αντικείμενο τον εντοπισμό παιδόφιλων και άλλοτε τον Έλληνα αστυνομικό.

Σε έρευνες που είχαν ακολουθήσει στο όχημα και στο σπίτι του, εκτός από το υλικό παιδικής πορνογραφίας, είχαν εντοπιστεί δύο κρατικές πινακίδες κυκλοφορίας γερμανικών αρχών εκ των οποίων τουλάχιστον η μία ήταν πλαστή, διάφορα παραπεμπτικά και ιατρικές εξετάσεις από νοσοκομείο, πλαστά σημειώματα αποδοχών των γερμανικών αρχών, έγγραφα με στοιχεία ταυτότητας άλλου ατόμου, καθώς και μια πλήρης στολή Έλληνα αστυνομικού.

lifo.gr

 

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση