HomeΕΛΛΑΔΑΝέος κύκλος καταθέσεων για τον Όλιβερ

Νέος κύκλος καταθέσεων για τον Όλιβερ

Συγγενείς του ιδιοκτήτη κλήθηκαν στην αστυνομία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για την υπόθεση κακοποίησης του χάσκι στην Αράχωβα, καθώς στις αστυνομικές αρχές βρίσκονται ο ιδιοκτήτης του Όλιβερ και οι στενοί του συγγενείς προκειμένου να δώσουν συμπληρωματικές καταθέσεις.

Σύμφωνα με το Open, σήμερα κλήθηκαν εκ νέου για κατάθεση οι στενοί συγγενείς του ιδιοκτήτη Χάσκι στην Αράχωβα, την ώρα που οι Αρχές προσπαθούν να λύσουν το «θρίλερ» με την κακοποίηση του σκύλου.

Όπως αναφέρεται, δεν κλήθηκαν ως ύποπτοι για την υπόθεση. Την ίδια ώρα, οι Αρχές έχουν στα χέρια τους ένα σημαντικό βίντεο, που φαίνεται ένας σκύλος ο οποίος μοιάζει στον Όλβιερ, να είναι κοντά στο σπίτι του ιδιοκτήτη του και να συνοδεύεται από δύο άτομα.

«Δεν έχει ξεκαθαριστεί αν το χάσκι κακοποιήθηκε από άνθρωπο ή ζώα»

«Η έρευνα μέχρι στιγμής δεν δείχνει ούτε υπάρχει κάποιος ύποπτος από την περιοχή ούτε κάποιος ύποπτος τέλεσης του συγκεκριμένου. Δεν έχει ξεκαθαριστεί αν το ζώο τραυματίστηκε από ανθρώπινο χέρι ή από άλλα ζώα. Δεν υπάρχει λόγος να γίνονται σχόλια για κατοίκους της περιοχής», τόνισε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ Κωνσταντία Δημογλίδου.

Η εκπρόσωπος της Τύπου της αστυνομίας διαβεβαίωσε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ ότι η « έρευνα θα συνεχιστεί μέχρι να φτάσουμε σε ασφαλή αποτελέσματα και μάθουμε τι ακριβώς έχει συμβεί με αυτό το ζώο».

Πάντως η κτηνίατρος που πρώτη εξέτασε το ζώο είναι κατηγορηματική ότι το χάσκι κακοποιήθηκε από άνθρωπο, διαψεύδοντας οποιοδήποτε άλλο σενάριο. «Η κακοποίηση του Όλιβερ έγινε από ανθρώπινο παράγοντα. Τα σημάδια στη σορό του δεν ήταν από αγριογούρουνα ή άλλα σκυλιά. Όσα ακούγονται τις τελευταίες ημέρες -ότι ο σκύλος δεν κακοποιήθηκε και πως η δεύτερη κτηνιατρική εξέταση στη σορό του Όλιβερ διαψεύδει την δική μου – δεν έχουν καμία βάση», είπε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις της το Σάββατο.

Ethnos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση