HomeHL-LifestyleΤο νέο πορτρέτο της οικογένειας του πρίγκιπα Ουίλιαμ

Το νέο πορτρέτο της οικογένειας του πρίγκιπα Ουίλιαμ

Η χριστουγεννιάτικη κάρτα για το 2023

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον δημοσίευσαν ένα χαλαρό οικογενειακό πορτρέτο με τα τρία τους παιδιά με ασορτί λευκά πουκάμισα. Η φωτογραφία θα βρίσκεται στο μπροστινό μέρος της χριστουγεννιάτικης κάρτας τους φέτος.

Η ασπρόμαυρη εικόνα που επέλεξαν ο Πρίγκιπας και η Πριγκίπισσα της Ουαλίας δείχνει το ζευγάρι να χαμογελά δίπλα στους γιους του Πρίγκιπα Τζορτζ, 10 ετών και τον Πρίγκιπα Λούις, 5 ετών, ενώ η Πριγκίπισσα Σάρλοτ, 8 ετών, κάθεται σε μια καρέκλα στο μπροστινό μέρος της ομάδας.

Τα αγόρια είναι ντυμένα με ασορτί μονόχρωμα πουκάμισα και σκούρο παντελόνι, ενώ η Κέιτ και η Σάρλοτ έχουν αλλάξει το παντελόνι με τζιν. Ο Ουίλιαμ, η Κέιτ και τα παιδιά τους φωτογραφήθηκαν στο Windsor νωρίτερα φέτος από τον καταξιωμένο φωτογράφο Josh Shinner.

Η φετινή κάρτα, αν και λιγότερο επίσημη από αυτή που εξέδωσε ο Βασιλιάς, δείχνει μεγαλύτερη αυτοσυγκράτηση από ορισμένες που είχαν εκδώσει προηγουμένως.

Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας επέλεξαν μια χαλαρή προσωπική φωτογραφία, που τραβήχτηκε από τον φωτογράφο του Γιορκσάιρ, Josh Shinner, για τη φετινή χριστουγεννιάτικη κάρτα

ikona_viber_2023-12-10_12-37-18-998

Η χριστουγεννιάτικη κάρτα του βασιλιά και της βασίλισσας

Ο βασιλιάς και η βασίλισσα, εν τω μεταξύ, επέλεξαν μια φωτογραφία στέψης που τραβήχτηκαν στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ για να κοσμήσουν την εορταστική τους κάρτα, η οποία θα σταλεί σε φίλους, συγγενείς και άλλους βασιλείς.

Η επίσημη εικόνα, που δείχνει τον Κάρολο και την Καμίλα στην αίθουσα του θρόνου του παλατιού μετά την τελετή τον Μάιο, τραβήχτηκε από τον φωτογράφο Hugo Burnand που απαθανάτισε το ζευγάρι να στέκεται δίπλα-δίπλα.

Ο Κάρολος φοράει το αυτοκρατορικό στέμμα, ενώ η Καμίλα το στέμμα της Βασίλισσας Μαρίας.

Ο Βασιλιάς απεικονίζεται επίσης να φορά ένα χιτώνα στέψης και το ιμάτιο της περιουσίας.

Φτιαγμένο από μωβ μεταξωτό βελούδο κεντημένο σε χρυσό, η ρόμπα φορέθηκε από τον βασιλιά Γεώργιο ΣΤ’ το 1937.

Η βασίλισσα φοράει τη ρόμπα της που φτιάχτηκε από τον Έντε και τον Ράβενσκροφτ και σχεδιάστηκε και κεντήθηκε στο χέρι από τη Βασιλική Σχολή Κεντήματος. Φοράει επίσης το φόρεμα της στέψης που σχεδίασε ο Bruce Oldfield.

Είναι η δεύτερη χριστουγεννιάτικη κάρτα του ζευγαριού από τότε που ο Κάρολος έγινε βασιλιάς πέρυσι, μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ Β’ στις 8 Σεπτεμβρίου 2002.

Διαφήμιση
Διαφήμιση