HomeΚΟΣΜΟΣΘρίλερ με την Constance Marten – Εξαφανίστηκε με το μωρό και τον σύντροφό της

Θρίλερ με την Constance Marten – Εξαφανίστηκε με το μωρό και τον σύντροφό της

Εξαφανίστηκε με το νεογέννητο μωράκι και τον σύντροφό της

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εντείνεται η αγωνία για την αριστοκρατικής καταγωγής Constance Marten. Η 35χρονη, που έχει δεσμούς με τη βρετανική βασιλική οικογένεια, αγνοείται μαζί με τον σύντροφό της Mark Gordon και το νεογέννητο μωράκι τους.

Όλα ξεκίνησαν στις 5 Ιανουαρίου όταν χάλασε το αυτοκίνητό τους στον αυτοκινητόδρομο M61 κοντά στο Bolton. Έφυγαν με τα πόδια και έκτοτε αγνοούνται παρά τις εκτεταμένες αστυνομικές έρευνες. Το ζευγάρι αγνοείται εδώ και μέρες, με τις αρχές να έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους.

Οι αρχές έψαξαν σε κάθε ξενοδοχείο και B&B στο Colchester αφού εξαφανίστηκαν η μητέρα και το νεογέννητο μωράκι της. Έχουν εντοπιστεί σε πλάνα από κάμερες κλειστού κυκλώματος ασφαλείας. Το αυτοκίνητο μάλιστα στο οποίο επέβαιναν, είχε αγοραστεί μόλις έξι ημέρες πριν από την εξαφάνισή τους.

H Constance Marten, ο σύντροφός της Mark Gordon και το νεογέννητο μωράκι τους πιστεύεται ότι ταξίδεψαν μέχρι το Liverpool, το Essex και το Λονδίνο. Σύμφωνα με πληροφορίες από οδηγούς ταξί, το ζευγάρι πλήρωσε μετρητά για να ταξιδέψει πρώτα στο Liverpool και μετά στο Essex. Κάποια στιγμή εντοπίστηκαν τα ίχνη τους στο East Ham, στο ανατολικό Λονδίνο.

Ανησυχούν για την ευημερία τους

Οι αρχές ανησυχούν πως η 35χρονη Constance Marten και το μωράκι τους χρειάζονται ιατρική παρακολούθηση. Οι αρχές έχουν στοιχεία πως γέννησε πολύ πρόσφατα και πως ούτε η ίδια ούτε το μωράκι της έχουν υποβληθεί σε εξετάσεις.

Η Constance Marten προέρχεται από αριστοκρατική οικογένεια με δεσμούς με τη βρετανική βασιλική οικογένεια. Είναι εγγονή της Mary Anna Marten, νονά της οποίας ήταν η εκλιπούσα βασίλισσα. Η γιαγιά της ήταν φίλη της πριγκίπισσας Μάργκαρετ και κάποτε εμφανίστηκε ως «It girl» στο Tatler.

Νούμερο ένα προτεραιότητα, όπως επισημαίνουν οι αρχές, είναι να βεβαιωθούν πως είναι ασφαλείς. «Δεν έχουμε σκοπό να διαταράξουμε την οικογενειακή τους ζωή».

Κάποιες εικόνες τους έχουν δοθεί στα μέσα δημοσιότητας από σημεία που έχουν εντοπιστεί. Οι αρχές θέλουν μόνο να βεβαιωθούν πως και οι τρεις τους είναι καλά στην υγεία τους. Εκτιμάται ότι η Constance Marten δεν έχει επικοινωνήσει εδώ και καιρό με την οικογένειά της. Στις έρευνες για τον εντοπισμό τους πλέον συμμετέχει και η Met Police.

in.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση