HomeHL-SportsΠέδρο Καραβέλα: “Οι παίκτες μας ήταν φανταστικοί – Ήρθα γιατί πιστεύω στο dna του ΟΦΗ”

Πέδρο Καραβέλα: “Οι παίκτες μας ήταν φανταστικοί – Ήρθα γιατί πιστεύω στο dna του ΟΦΗ”

Ο Πέδρο Καραβέλα μίλησε στην συνέντευξη τύπου για την αλλαγή συστήματος αλλά και για το τι σημαίνει για τον ΟΦΗ η νίκη επί της Κηφισιάς.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αρχικά έκανε μια δική του τοποθέτηση λέγοντας πως: “Πρέπει αρχικά να σας πω ότι οι τελευταίες ημέρες ήταν πολύ δύσκολες.

Πάντα δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, τα πράγματα δεν έβρισκαν την σωστή ισορροπία και το ένιωσαν πολύ, με την κατάσταση που είχε διαμορφωθεί μέσω της απόφασης που πάρθηκε πριν από λίγες ημέρες.

Αυτό που συνέβη, σου δίνει στο ποδόσφαιρο να σου δείξει ποιοι είμαστε και η απάντηση των παικτών στην πρόκληση που είχαν ήταν πολύ καλή.

Πρέπει να καταλάβγετε ότι οι παίκτες έδωσαν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και βασικά προσπαθούσαμε να βρούμε στρατηγικές για να παίξουμε διαφορετικά.

Όπως φαντάζεστε, είναι πολύ δύσκολο σε μια μέρα, ν’ αναλύουμε, να γίνονται προσωπικές και ομαδικές συγκεντρώσεις ώστε να πραγματοποιηθεί μια μεγάλη ποιότητα.

Ο μόνος λόγος που έγινε ήταν επειδή έχουμε παίκτες πολύ μεγάλης ποιότητας. Ακριβώς το ίδιο θα έλεγα ακόμα και αν ήταν διαφορετικό.

Σαν προπονητής που βρίσκομαι τώρα σε αυτήν την θέση, πρώτιστο μου μέλημα είναι πως θα χτίζουμε πράγματα.

Δεν μπορώ να υποσχεθώ αποτελέσματα αλλά αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι μια καλή προετοιμασία, να παρουσιάσουμε ένα ελκυστικό ποδόσφαιρο για να κερδίζουμε.

Δημόσια θέλω να πω ότι οι παίκτες έκαναν φανταστική δουλειά”.

Διαφήμιση
Διαφήμιση