HomeHL-SportsΠέδρο Καραβέλα: «Μας λείπει η σταθερότητα, μπορούμε να ανακάμψουμε»

Πέδρο Καραβέλα: «Μας λείπει η σταθερότητα, μπορούμε να ανακάμψουμε»

Ο υπηρεσιακός τεχνικός του ΟΦΗ, Πέδρο Καραβέλα, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ισοπαλία με τη Λαμία και στάθηκε τόσο στην σταθερότητα όσο και στην ψυχολογία των Κρητικών.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

O Πέδρο Καραβέλα κοούτσαρε τον ΟΦΗ στη «λευκή» ισοπαλία με τη Λαμία (0-0) στο πρώτο ματς μετά την αποχώρηση του Νίκου Νιόπλια, ύπο το βλέμμα του νέου τεχνικού των Κρητικών, Βάλντας Νταμπράουσκας.

Ο Πορτογάλος τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου μετά την αναμέτρηση με την ομάδα της Φθιώτιδας στάθηκε στην σταθερότητα και στην ψυχολογία των ποδοσφαιριστών, ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του για το μέλλον.

Οι δηλώσεις του Πέδρο Καραβέλα:

«Η ομάδα χρειάζεται σταθερότητα πάνω από όλα.

Πρέπει ν’ ανακάμψουμε και σήμερα δείξαμε ότι μπορούμε να το κάνουμε.

Όσοι είναι έξω από την ομάδα, είναι πιο εύκολο για εκείνους να κάνουν κριτική όμως εμείς που είμαστε μέσα καταλαβαίνουμε πως υπάρχει πίεση. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα γιατί έχουμε φιλοδοξίες.

Η πραγματικότητα είναι πως σήμερα είδαμε μια ομάδα απόλυτα αφοσιωμένη και απόλυτα προσηλωμένη σε αυτό που μπορούμε να κάνουμε και αν συνεχίσουμε σε αυτό το μονοπάτι θα φτάσουμε εκεί που αξίζει να βρίσκεται ο ΟΦΗ.

Αν το αναλύσουμε παιχνίδι με παιχνίδι αυτό που λείπει είναι η σταθερότητα στο αποτέλεσμα.

Αν ακολουθήσουμε αυτό το μονοπάτι και προσπαθήσουμε να είμαστε σταθεροί σε αυτοί τότε τα αποτελέσματα θα είναι διαφορετικά γιατί αυτή η ομάδα έχει ποιότητα.

Η λύση θα βρεθεί όταν κάνουμε τους παίκτες να δείξουν την ποιότητα που πραγματικά έχουν. Το πιο δύσκολο αυτήν την στιγμή είναι το ψυχολογικό. Να αφήσουμε πίσω μας ότι έχει συμβεί μέχρι τώρα και να επικεντρωθούμε στο παρόν.

Θέλω να συνεχίσω, ήδη μίλησα με το νέο προπονητή, μου είπε πως θέλει να συνεχίσω.

Έχω μιλήσει με την διοίκηση, έχω μια πολύ καλή σχέση με τους παίκτες και θα συνεχίσω.

Απέναντι σε τέτοιες ομάδες που εμείς έχουμε την κατοχή της μπάλας, ρισκάρουμε να βάλουμε περισσότερους παίκτες μέσα στην περιοχή και αφήνουμε πίσω κενούς χώρους.

Πρέπει να αυξήσουμε τις φορές που φτάνουμε στην περιοχή και σήμερα κινηθήκαμε προς αυτήν την κατεύθυνση όμως στην πραγματικότητα για το παιχνίδι με την Λαμία μιλάμε για λεπτομέρειες.

Από την στιγμή που θα έρχονται οι νίκες, θα ξεκλειδώσει όλο αυτό. Δεν μπορώ να πω ότι είμαστε ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα αλλά ο λόγος που είμαι αισιόδοξος είναι ότι γνωρίζω την ποιότητα των παικτών και όλων όσων είναι στ’ αποδυτήρια.

Είναι πάρα πολύ δύσκολο να παίξουμε το στυλ ποδοσφαίρου που προσπαθούμε να παίξουμε εμείς.

Η φιλοσοφία και η ιστορία του ΟΦΗ δεν μας επιτρέπει να παίξουμε διαφορετικά, θα μπορούσαμε να περιμένουμε στο μισό γήπεδο όμως δεν λειτουργούμε με αυτόν τον τρόπο.

Δεν μ’ αρέσει να μιλάω για τον κάθε παίκτη ξεχωριστά, δεν υπάρχει μόνο ο Μανδάς και υπάρχει και λειτουργεί το σύνολο».

Διαφήμιση
Διαφήμιση