HomeΕΛΛΑΔΑΧριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός AVIN

Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός AVIN

31 Ημέρες Countdown!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η AVIN όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος τα Χριστούγεννα, κάνει αυτές τις ημέρες ακόμα πιο ξεχωριστές, με ένα μεγάλο γιορτινό διαγωνισμό, μετρώντας δώρα και νικητές όλο τον Δεκέμβριο!

Συγκεκριμένα, από 1 έως και 31 Δεκεμβρίου, με κάθε ανεφοδιασμό 25λτ καυσίμων ACTION από τα πρατήρια AVIN που συμμετέχουν στην ενέργεια και με τη χρήση του Προγράμματος AVIN Κερδίζω, οι καταναλωτές μπαίνουν αυτόματα σε κλήρωση, για να κερδίσουν προπληρωμένες κάρτες αξίας 500 ευρώ, κάθε μέρα!

Οι προπληρωμένες κάρτες AVIN μπορούν να χρησιμοποιηθούν για αγορές καυσίμων κίνησης, πετρελαίου θέρμανσης, προϊόντων Agora και υπηρεσιών από τα πρατήρια του Δικτύου της AVIN, έως εξαντλήσεως του ποσού.

Στην AVIN έχεις δώρα κάθε μέρα, σε κάθε διαδρομή!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις στο www.avinoil.g

Σχετικά με την Avin

Η AVIN, ένα από τα κορυφαία ονόματα στην ελληνική αγορά πετρελαιοειδών, ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1977.

Είναι 100% θυγατρική της Motor Oil από τον Μάρτιο του 2002.

Σήμερα απασχολεί πάνω από 200 εργαζόμενους, διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις αποθήκευσης πετρελαιοειδών στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας και αριθμεί 640 πρατήρια καυσίμων σε ολόκληρη την Ελλάδα, 160 ιδιολειτουργούμενα και 480 συνεργαζόμενα.

Τα προϊόντα AVIN αντιπροσωπεύουν μιας ευρείας γκάμας προηγμένη τεχνολογική πρόταση. Από την έναρξη της λειτουργίας της μέχρι και σήμερα, η AVIN εφαρμόζει πιστά και σταθερά μία ανθρωποκεντρική φιλοσοφία, όπου πρωταγωνιστούν το ήθος, η συνέπεια και ο σεβασμός προς τον καταναλωτή.

Εναρμονιζόμενη με το πνεύμα της εποχής και την ανάγκη για την ενεργειακή μετάβαση, η Εταιρεία επενδύει στο δίκτυο σε νέες μορφές ενέργειας.

Στρατηγικός πυλώνας ανάπτυξης είναι και το Non Fuel Retail.

Συνεχίζεται και ανανεώνεται η ενίσχυση των καταστημάτων λιανικής “AGORA” φτάνοντας τα 97 πρατήρια με νέες αίθουσες, αυξάνοντας ταυτόχρονα και το σχετικό κωδικολόγιο.

Σημαντικό εργαλείο στην επίτευξη των στόχων της Εταιρεία είναι και το πρόγραμμα AVIN Κερδίζω.

Το πρόγραμμα παρουσιάζει μεγάλη επιτυχία καθώς έχει ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο μέλη, με το ποσοστό διείσδυσης στο σύνολο των καταναλώσεων των ιδιολειτουργούμενων πρατηρίων να ξεπερνά το 70%.

Το  υψηλό επίπεδο των προϊόντων, το δίκτυο, η επιχειρησιακή

Διαφήμιση
Διαφήμιση