HomeΚΡΗΤΗΟλομέλεια Παγκρήτιου Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων – Αποτίμηση της φετινής σεζόν

Ολομέλεια Παγκρήτιου Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων – Αποτίμηση της φετινής σεζόν

Οι πρώτες προβλέψεις για την σεζόν 2024

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την Τρίτη 28.11.2023 και ώρα 16:00, ο Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχειων πραγματοποίησε, την μηνιαία Ολομέλεια του, στο ξενοδοχείο “IBIS ” στo Ηράκλειο.
Αρχικά ο πρόεδρος κ. Σφακιανάκης Γιώργος, καλωσόρισε κι ευχαρίστησε τα μέλη, τους ομιλητές για την παρουσία τους.

Τα θέματα που συζητήθηκαν στην Ολομέλεια:

Παρουσίαση εταιρείας S-Rate από τον κ. Φουλεδάκη Μενέλαο, (αντιπρόσωπος S-Rate) σύστημα αξιολόγησης υπαλλήλων από επισκέπτες ξενοδοχείων.
Παρουσίαση εταιρείας Tourmie από τον κ. Χρηστάκη Στέλιο, (Co-founder & CEO), guest experience εφαρμογή που μπορεί να βελτιώσει την εμπειρία του επισκέπτη ξενοδοχείου.

Παρουσίαση εταιρείας Hotellisense από τον κ. Καραθανάση Γιώργο, (Co-Founder), εταιρεία ανάλυσης δεδομένων ξενοδοχείου για την ενίσχυση αποφάσεων των στελεχών ώστε να βελτιώσουν τα έσοδα και τη κερδοφορία.

Στην ολομέλεια παρευρέθηκε ο κ. Παπαδάκης Γιάννης (CEO/Managing director DTS) μίλησε για τις κρατήσεις του 2023 και παρόλο που χαρακτήρισε τη ερχόμενη σεζόν, μια καλή χρονιά δήλωσε συγκρατημένος, τονίζοντας ότι χρειάζεται προσοχή και πα-ρακολούθηση των εξελίξεων.

Η κ. Χαριζοπούλου Αναστασία (CEO Travel Sweety) μίλησε για την Γαλλική αγορά και πως εξελίχθηκαν οι κρατήσεις το 2023, ανέλυσε τις αιτίες μείωσης στην Ελλάδα κα-θώς επίσης έκανε προβλέψεις για την σεζόν 2024.

Έπειτα ο κ. Παπαχατζάκης Μανόλης (contracting manager On The Beach) έκανε μία σύντομη παρουσίαση της εταιρείας του, που σαν στόχο έχει μια σταθερή και υγιή ανάπτυξη και μίλησε για τη σεζόν 2023 και τις πρώτες προβλέψεις του 2024 έπειτα από την έκθεση WTM στο Λονδίνο.
Στη συνέχεια ο Πρόεδρος κ. Σφακιανάκης Γιώργος ενημέρωσε τα μέλη για τα επιμορφωτικά σεμινάρια που θα διοργανώσει ο Σύλλογος, προτείνοντας θέματα. Επίσης ανακοίνωσε ότι η εκδήλωση “Παγκρήτια Ημέρα Καριέρας” θα πραγματοποιηθεί στις 18 Ιανουαρίου.
Ο ταμίας του Συλλόγου, κ. Καλαϊτζάκης Μανόλης παρουσίασε σύντομο απολογισμό του ετήσιου χορού που πραγματοποιήθηκε την 25η Οκτωβρίου.
Ακολούθησε συζήτηση μεταξύ των μελών για θέματα συλλογικού ενδιαφέροντος.

Η εκδήλωση έκλεισε με τις ιδιαίτερες ευχαριστίες του Προέδρου του Συλλόγου, στον διευθυντή του ξενοδοχείου, κ. Τσουρδαλάκη Μανόλη και το προσωπικό του για την άψογη φιλοξενία.

Διαφήμιση
Διαφήμιση