HomePost ItΜε επιτυχία ο ετήσιος χορός του Παγκρήτιου Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων

Με επιτυχία ο ετήσιος χορός του Παγκρήτιου Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων

Πραγματοποιήθηκε στις 25 Οκτωβρίου 2023

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Mε επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Παγκρήτιου Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων στις 25 Οκτωβριου στο κέντρο «Αναδρομές».

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση:

Σε μια εκδήλωση που θεωρείται ένα από τα σπουδαιότερα κοινωνικά γεγονότα που διοργανώνεται στην  Κρητική Τουριστική οικογένεια, ο Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων,  πραγματοποίησε τον ετήσιο χορό του, την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023 στο κέντρο «Αναδρομές», με το καλλιτεχνικό σχήμα του Γιάννη Πλούταρχου, Κακοσαίου Γιώργο και Κακοσαίου Κατερίνα.

Είχαμε την ευκαιρία να γιορτάσουμε το κλείσιμο της φετινής σαιζόν και τα 40 χρόνια ίδρυσης του Συλλόγου μαζί με τους συνεργάτες μας, από τα Τουριστικά γραφεία, τους ξενοδόχους, το προσωπικό των ξενοδοχείων μας, τους προμηθευτές μας αλλά και πολλούς άλλους συνεργάτες και Τουριστικούς Φορείς.

Τα έσοδα του χορού θα βοηθήσουν το Σύλλογο μας να πετύχει τους στόχους του είτε στην διοργάνωση σεμιναρίων, ή δραστηριοτήτων που βοηθούν στη βελτίωση των προδιαγραφών και των παρεχόμενων υπηρεσιών στα ξενοδοχεία της Κρήτης και μας δίνουν την δυνατότητα να συμμετέχουμε σε ποικίλες δράσεις οι οποίες έχουν θετικό αντίκτυπο στην τοπική Τουριστική βιομηχανία.

Ο Πρόεδρος του ΠΣΔΞ κ Γιώργος Σφακιανάκης, ευχαρίστησε όλους που συμμετείχαν και βοήθησαν στην πραγματοποίηση της μεγάλης αυτής εκδήλωσης, αναφερόμενος ιδιαίτερα στους χορηγούς της εκδήλωσης, μιας επίλεκτης ομάδας εξειδικευμένων επιχειρήσεων που συμβάλουν σημαντικά στον τουρισμό της Κρήτης και είναι απαραίτητες για την λειτουργία των ξενοδοχειακών μονάδων του νησιού μας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση