HomeΕΛΛΑΔΑ«Ο ΣΕΓΕ μαζί με το BETSSON FOUNDATION και την AEK BETSSON BC στον αγώνα κατά της Βίας των Γυναικών»

«Ο ΣΕΓΕ μαζί με το BETSSON FOUNDATION και την AEK BETSSON BC στον αγώνα κατά της Βίας των Γυναικών»

Πρωτοβουλία Καμία Μόνη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Βίας των Γυναικών o Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος – Σ.Ε.Γ.Ε.,  το Betsson Foundation και η AEK Betsson BC ενώνουν τις δυνάμεις τους για την υποστήριξη της δράσης KamiaMoni, μια πρωτοβουλία του Σ.Ε.Γ.Ε. για την υποστήριξη θυμάτων έμφυλης βίας και ανακοινώνουν τη συνεργασία τους με στόχο την ευαισθητοποίηση και την πρακτική παροχή βοήθεια στα θύματα.

Η πρωτοβουλία KamiaMoni έρχεται συμπληρωματικά με τις παρεχόμενες από το κράτος υπηρεσίες στήριξης των κακοποιημένων γυναικών για να ενισχύσει τη λειτουργία των κρατικών δομών και να δώσει τη λύση σε όσες γυναίκες φοβούνται ή διστάζουν να προχωρήσουν σε επίσημη καταγγελία.

Με βάση τις αξίες της κοινωνικής ευθύνης και της αλληλεγγύης, η AEK Betsson BC αναλαμβάνει τη δέσμευση να υποστηρίξει το έργο του KamiaMoni με στόχο τη διευκόλυνση της πρόσβασης σε υπηρεσίες ψυχολογικής, νομικής και κοινωνικής υποστήριξης για τις γυναίκες που έχουν βιώσει εμφυλη βία.

Στις 25 Νοεμβρίου 2023 στον αγώνα της AEK Betsson BC με τον PAOK Mateco η AEK Betsson BC καλεί όλους τους φίλους της ομάδας που θα βρίσκονται στο γήπεδο να σταθούν και εκείνοι δίπλα στις γυναίκες που αντιμετωπίζουν έμφυλη βία, προσφέροντας τη στήριξη και την αγκαλιά που χρειάζονται για να ανακτήσουν τη ζωή τους και την αξιοπρέπειά τους.

O ΣΕΓΕ, η AEK Betsson BC μαζί με το Betsson Foundation, έχουν ήδη ξεκινήσει την διαδικτυακή ενημέρωση για την υποστήριξη της δράσης KamiaMoni, με ένα ανοιχτό κάλεσμα για δωρεές στο betssondonates.gr, προς όσους και όσες επιθυμούν να στηρίξουν .

 

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση