HomeHL-SportsSuperleague: Άλλαξαν ώρα τα Αστέρας – ΑΕΚ και ΠΑΟΚ – Ατρόμητος, επίσημα στη Λαμία το Κηφισιά – ΟΦΗ

Superleague: Άλλαξαν ώρα τα Αστέρας – ΑΕΚ και ΠΑΟΚ – Ατρόμητος, επίσημα στη Λαμία το Κηφισιά – ΟΦΗ

Η Superleague ανακοίνωση την αλλαγή ώρα των αναμετρήσεων Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΚ και ΠΑΟΚ - Ατρόμητος για την 8η αγωνιστική. Επίσημα στη Λαμία το Κηφισιά - ΟΦΗ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αλλαγές σε τρία ματς της 8ης αγωνιστικής της  Superleague.

Όπως ανακοίνωσε η Λίγκα η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα στην Τρίπολη την Κυριακή (22/10) στις 16:00 αντί στις 20:30 και την ίδια ημέρα ο ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί τον Ατρόμητο στις 18:30 αντί στις 17:30. Θυμίζουμε πως και τα δυο παιχνίδια μεταδίδονται από την πλατφόρμα της Nova.

Η τρίτη αλλαγή αφορά έδρα και όχι ώρα.

Όπως αναμενόταν το παιχνίδι της Κηφισιάς με τον ΟΦΗ δεν θα γίνει στο «Μιχάλης Κρητικόπουλος» αλλά στο «Αθανάσιος Διάκος», λόγω της χειμερινής σποράς στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Καισαριανής.

H ομάδα των Βορείων Προαστίων είχε δηλώσει ως δεύτερη έδρα το γήπεδο του Περιστερίου, όμως προχώρησε σε αλλαγή και εν τέλει θα χρησιμοποιεί το γήπεδο της Λαμίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λίγκας:

«Ανακοινώνεται ότι στο πλαίσιο της 8ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League, οι κάτωθι αγώνες θα διεξαχθούν ως εξής:

· Ο αγώνας ΚΗΦΙΣΙΑ – Ο.Φ.Η., θα διεξαχθεί, την Κυριακή, 22.10.2023 στις 16:00 στο Δ.Α.Κ. Λαμίας “Αθ. Διάκος” (αντί για το Δημοτικό Στάδιο Καισαριανής).

· Ο αγώνας ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – Α.Ε.Κ., θα διεξαχθεί, την Κυριακή 22.10.2023 στις 16:00 (αντί στις 20:30).

· Ο αγώνας Π.Α.Ο.Κ. – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ θα διεξαχθεί, την Κυριακή 22.10.2023 στις 18:30 (αντί στις 17:30)».

Διαφήμιση
Διαφήμιση