HomeHL-SportsΑΕΚ – ΟΦΗ 3-0-Video-

ΑΕΚ – ΟΦΗ 3-0-Video-

Ο ΟΦΗ γνώρισε την ήττα από την ΑΕΚ στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας με 3-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ ήταν πιεστική, έκλεισε τον ΟΦΗ στην περιοχή του και βρήκε γκολ με τον Πόνσε. Στο δεύτερο μέρος η Κρητική ομάδα πήρε μέτρα στο γήπεδο, ανέβασε τυις γραμμές της και προσπάθησε να πιέσει ψηλά και να δημιουργήσει.

Κάπου εκεί όμως ήρθε το δεύτερο γκολ του Πόνσε για να κριθεί ουσιαστικά το ματς, με το τελευταίο ημίωρο να έχει μάλλον διαδικαστικό χαρακτήρα. Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις από τον Φαν Βέερτ.

Μεγάλο κέρδος για τον ΟΦΗ ο χρόνος συμμετοχής που πήραν στο δεύτερο ημίχρονο οι νεαροί ποδοσφαιριστές Θεοδοσουλάκης και Αποστολάκης, που απέκτησαν εμπειρίες που θα φανούν χρήσιμες στο μέλλον.

Πλέον η Κρητική ομάδα εστιάζει στη ρεβάνς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο την προσεχή Τετάρτη με τους ποδοσφαιριστές του Πέπε Μελ να πρέπει να καλύψουν την ήττα (2-1) του πρώτου αγώνα στο Ηράκλειο για να προκριθούν στα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος.

aekofihighlights

Το “φιλμ” της αναμέτρησης στη Νέα Φιλαδέλφεια:

15′ Από το λάθος του Γκατσίνοβιτς η Κρητική ομάδα βγήκε στην αντεπίθεση, ο Φελίπε βρέθηκε σε θέση μέσα αριστερά στην περιοχή, αλλά ο Κάλενς τον πρόλαβε κι έδιωξε σε κόρνερ με τάκλιν.

18′ Φάση διαρκείας για την ΑΕΚ, η οποία τελειώνει με σουτ πάνω στην κίνηση του Πινέδα από το ύψος της μεγάλης περιοχής, με τη μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει κόρνερ.

21′ Σέντρα του Άμραμπατ από δεξιά, δυνατό επιτόπιο άλμα και κεφαλιά του Πόνσε, την οποία έβγαλε δύσκολα με εντυπωσιακή επέμβαση ο Σωτηρίου σε κόρνερ.

28′ ΓΚΟΛ 1-0. Ο Τσούμπερ επιτέθηκε κατά μέτωπο και την κατάλληλη στιγμή πάσαρε δεξιά στον Πόνσε και αυτός με πλασέ με τη μία μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ.

41′ Ωραία ατομική ενέργεια του Γκατσίνοβιτς από αριστερά, πάτησε περιοχή από αριστερά και σούταρε, έβγαλε δύσκολα σε κορνερ ο Σωτηρίου στην κλειστή γωνιά του.

41′ Μετά την εκτέλεση του κόρνερ ο Γκατσίνοβιτς βρέθηκε σε θέση βολής και σούταρε, με τη μπάλα να περνά για λίγο εκτός, άουτ

52′ Μακρινό σουτ του Κάλενς με το αριστερό, έπεσε και μπλόκαρε ο Σωτηρίου.

54′ Γύρισμα από αριστερά του Τοράρινσον, δυνατό συρτό σουτ του Φελίπε, έβγαλε δύσκολα ο Στάνκοβιτς και στη συνέχεια ο πεσμένος στο έδαφος Βίντα έδιωξε σε κόρνερ.

61′ Οι παίκτες της ΑΕΚ βγήκαν στον χώρο, προχώρησε ο Γκατσίνοβιτς και σούταρε με το αριστερό, εκτινάχθηκε και με τα ακροδάχτυλα έβγαλε σε κόρνερ ο Σωτηρίου.

67′ ΓΚΟΛ 2-0. Βαθιά μπαλιά του Στάνκοβιτς που εξελίχθηκε σε ασίστ. Ο Πόνσε βγήκε στην πλάτη της άμυνας του ΟΦΗ, πρόλαβε τον Σωτηρίου, αρχικά ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ απέκρουσε και στο ριμπάουντ με ωραίο πλασέ ο Αργεντινός φορ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για δεύτερη φορά.

85′ Δύσκολο σουτ με τη μία του Ντικό από πλάγια θέση και δεξιά, πάνω στον Στάνκοβιτς που έδιωξε σε κόρνερ.

87′ Σουτ του Γαγιέγος από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα ελάχιστα δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Στάνκοβιτς.

90+2′ Ο Μεγιάδο βρίσκει τον Ελίασον εντός περιοχής, πέφτει ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ με τον Παπαπέτρουνα να δίνει πέναλτι αλλά μετά την εξέταση του VAR άλλαξε την απόφασή του.

90+6′ ΓΚΟΛ 3-0. Λάθος του Λαμπρόπουλου έξω από την περιοχή του ΟΦΗ μετά από πίεση του Φαν Βέερτ, πήρε ο Ολλανδός τη μπάλα και με πλασέ από κοντά διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθηνών)
Βοηθοί: Πετρόπουλος (Αρκαδίας), Μεϊντάνας (Αχαΐας)
4ος διαιτητής: Κατσικογιάννης (Ηπείρου)
VAR: Φωτιάς (Πέλλας)
AVAR: Νικολαΐδης (Μακεδονίας)

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς, Πήλιος, Ραντόνια, Βίντα, Κάλενς, Γιόνσον, Άμραμπατ (74′ Ελίασον), Πινέδα (74′ Μάνταλος), Γκατσίνοβιτς (74′ Φερνάντες), Τσούμπερ (74′ Αραούχο), Πόνσε (84′ Φαν Βέερτ).

ΟΦΗ (Πέπε Μελ): Σωτηρίου, Λάρσον, Θοράρινσον, Μπρεσάν, Λαμπρόπουλος, Γαγιέγος, Γκλάζερ (77′ Μεγιάδο), Μπάκου (65′ Ντικό), Μπάκιτς (77′ Αποστολάκης), Αμπάντα (46′ Ριέρα), Φελίπε (73′ Θεοδοσουλάκης).

v>

Διαφήμιση
Διαφήμιση