HomeHL-PsilaΑυτές είναι οι προφητείες του Νοστράδαμου για το 2024

Αυτές είναι οι προφητείες του Νοστράδαμου για το 2024

 Ο Πούτιν θα αντιμετωπίσει την μοίρα του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Βρισκόμαστε στην εκπνοή του 2023 και ήρθε η ώρα για τις προφητείες του Νοστράδαμου για το 2024. Ο Νοστράδαμος γεννήθηκε στη Γαλλία το 1503. Εκτός από γιατρός και φαρμακοποιός, εργάστηκε ως αστρολόγος και έφτιαχνε ωροσκόπια, σύμφωνα με το Focus Online.

Διάσημες προβλέψεις

Κατά τη διάρκεια της ζωής του, οι μερικές φορές τρελές και αυθαίρετες προβλέψεις του Νοστράδαμου λέγεται ότι τον έκαναν έναν «διάσημο και παγκοσμίως γνωστό άνθρωπο». Δεν είναι, λοιπόν, περίεργο που εξακολουθούμε να αναφερόμαστε στις προβλέψεις του αιώνες αργότερα.

Υπάρχουν και κάποιοι «ζωντανοί» μιμητές του Νοστράδαμου, αλλά εδώ σας παρουσιάζουμε τις προβλέψεις του Γάλλου αστρολόγου για την επόμενη χρονιά.

Προφητείες για το 2024

Οι «προφητείες του Νοστράδαμου για το μέλλον», όπως λέγεται ότι αποκάλεσε τις προβλέψεις, περιλαμβάνουν μια μεγάλη επέκταση της Κίνας. Αυτό θα επισκίαζε τις άλλες μεγάλες δυνάμεις και θα έκανε την Κίνα τον επόμενο παγκόσμιο ηγέτη.

Ο Νοστράδαμος γράφει επίσης για «ρηξικέλευθες προόδους» στην ιατρική, ειδικά στον τομέα της μεταμόσχευσης οργάνων. Το Focus Online το περιγράφει ως «ιατρική επανάσταση».

Ο Γάλλος γιατρός γράφει επίσης για μια τεχνητή νοημοσύνη που θα δημιουργήσει «τεχνολογικά θαύματα» το επόμενο έτος. Επίσης ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν θα πρέπει να αντιμετωπίσει μεγάλες προκλήσεις και θα βρεθεί αντιμέτωπος με την μοίρα του.

Σύμφωνα με τον Νοστράδαμο, θα υπάρξει ένας «νέος δυτικοευρωπαίος ηγέτης» το 2024, ο οποίος θα είναι φτωχός και πολύ εύγλωττος. Η φήμη του θα φτάσει στα ανατολικά.

Είναι αλήθεια;

Το πόση αλήθεια υπάρχει στις προβλέψεις μπορεί να ειπωθεί μόνο όταν ένα γεγονός γίνει πραγματικότητα. Βασικά, οι προφητείες του συγγραφέα αφήνουν πολλά περιθώρια ερμηνείας. Αυτά που γράφονται είναι απλώς μια ερμηνεία των στίχων του Νοστράδαμου.

Σύμφωνα με το Focus Online, είναι σχεδόν αδύνατο να διαβάσετε τα πρωτότυπα του Γάλλου αστρολόγου. Έτσι δεν είναι δυνατό να προσδιοριστεί ο βαθμός στον οποίο οι τετράστιχοι στίχοι του είναι αλήθεια. Ωστόσο, αυτό δεν μας εμποδίζει να είμαστε περίεργοι για τις προβλέψεις. Άλλωστε ο Γάλλος συγγραφέας μας εμπνέει ακόμα και σήμερα.

 

enikos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση