HomeHL-9Εμπορικός Σύλλογος Ηρακλείου: Κινητοποιήσεις την Τετάρτη για το φορολογικό νομοσχέδιο

Εμπορικός Σύλλογος Ηρακλείου: Κινητοποιήσεις την Τετάρτη για το φορολογικό νομοσχέδιο

Κατά την διάρκεια της πορείας διαμαρτυρίας τα καταστήματα να είναι κλειστά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ), η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Κρήτης (ΟΕΣΚ) και ο Εμπορικός Σύλλογος Ηρακλείου, δεν είμαστε ενάντια στην καταστολή της φοροδιαφυγής αλλά θεωρούμε ότι αυτό το φορολογικό νομοσχέδιο δημιουργεί μεγάλα προβλήματα σε αυτοαπασχολούμενους και ατομικές επιχειρήσεις. Ο οριζόντιος τρόπος φορολογικής εφαρμογής είναι άδικος και δημιουργεί μεγάλες αδικίες στους επιχειρηματίες.

Το λιανικό εμπόριο της Ελλάδος θεωρεί ότι το φορολογικό νομοσχέδιο πρέπει να αποσυρθεί και να δημιουργηθεί ένα καινούργιο πλαίσιο δίκαιο και αποτελεσματικό, στην κατεύθυνση εφαρμογής εσόδων και εξόδων.

Προτείνουμε στους εμπόρους του Ηρακλείου, αντιδρώντας σ’ αυτό το νομοσχέδιο, την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις αντίδρασης, στην πλατεία Ελευθερίας στις 12:00 π.μ. Κατά την διάρκεια της πορείας διαμαρτυρίας τα καταστήματα να είναι κλειστά.

Όλοι μαζί να δώσουμε το μήνυμα πως αν δεν ληφθούν αποτελεσματικά μέτρα στήριξης των μικρών επιχειρήσεων, το λουκέτο είναι προ των πυλών με ότι αυτό συνεπάγεται στην οικονομία αλλά και στην αύξηση της ανεργίας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση