HomeHL-HealthΤο «άγνωστο ναρκωτικό» που σκότωσε τον Μάθιου Πέρι

Το «άγνωστο ναρκωτικό» που σκότωσε τον Μάθιου Πέρι

Οι εικασίες για τον ξαφνικό θάνατο του αγαπημένου ηθοποιού Μάθιου Πέρι δεν έχουν τέλος - Τι αναφέρει γνωστός ιατροδικαστής

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα των επίσημων τοξικολογικών εξετάσεων, πρώην ιατροδικαστής ισχυρίζεται πως ο θάνατος του ηθοποιού Μάθιου Πέρι θα εξηγηθεί από ένα «άγνωστο ναρκωτικό».

Ήταν στις 28 Οκτωβρίου που ο Μάθιου Πέρι βρήκε τραγικό θάνατο στο τζακούζι του σπιτιού του στο Λος Άντζελες.

Ο αγαπημένος ηθοποιός από τα «Φιλαράκια» έφυγε από τη ζωή στα 54 του χρόνια, με την κηδεία του να πραγματοποιείται στις 3 Νοεμβρίου και τους συμπρωταγωνιστές του να δίνουν όλοι το παρών.

Μέχρι στιγμής δεν έχει προσδιοριστεί επίσημα η αιτία θανάτου του Μάθιου Πέρι. Δεν υπάρχουν, ωστόσο, εικασίες για εγκληματική ενέργεια.

Θα χρειαστούν λίγες ακόμα εβδομάδες για να βγουν τα πλήρη αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, με την αρχική έρευνα να διαπιστώνει πως δεν είχε φαιντανύλη ή μεθαμφεταμίνες στον οργανισμό του.

Η εκτίμηση του ιατροδικαστή για τον Μάθιου Πέρι

Ο πρώην επικεφαλής ιατροδικαστής Dr Michael Baden υποστηρίζει μιλώντας στο OK! ότι ο θάνατος του Μάθιου Πέρι θα εξηγηθεί από κάποιο «άγνωστο ναρκωτικό», όπως μεταφέρει η Metro.

«Έχουν σχεδόν το 99% αυτών που πρόκειται να πάρουν σε αυτό το σημείο σε ό,τι αφορά τις πληροφορίες. Και μπορούν να το αποκαλύψουν τώρα ή μπορούν να περιμένουν για μερικές ακόμα εβδομάδες επειδή ψάχνουν για κάποιο ‘άγνωστο ναρκωτικό’», σημείωσε χαρακτηριστικά στο Fox News.

Το πιστοποιητικό θανάτου του Μάθιου Πέρι, το οποίο αποκαλύφθηκε από το Ε!News, ανέφερε ως πληροφοριοδότη τον πατριό του, Keith Morrison.

Η ώρα θανάτου του, σύμφωνα με το πιστοποιητικό, ορίστηκε στις 4:17 μ.μ. στην κατοικία του στο Λος Άντζελες, με τις αρχές να σημειώνουν πως δεν υπήρχαν άλλες σημαντικές συνθήκες που να συνέβαλαν στον θάνατό του.

in.gr

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση