HomeΕΛΛΑΔΑΚαταδίκη χωρίς ελαφρυντικά για τον ιδιοκτήτη των ροτβάιλερ που τραυμάτισαν θανάσιμα 5χρονο

Καταδίκη χωρίς ελαφρυντικά για τον ιδιοκτήτη των ροτβάιλερ που τραυμάτισαν θανάσιμα 5χρονο

Η ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών, χωρίς αναστολή είναι εξαγοράσιμη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ποινή φυλάκισης 4 ετών επέβαλε το Εφετείο Κοζάνης στον ιδιοκτήτη των ροτβάιλερ, που τραυμάτισαν θανάσιμα 5χρονο, το Πάσχα του 2016.

Το δικαστήριο που έκρινε τον ιδιοκτήτη των σκυλιών ένοχο για ανθρωποκτονία από αμέλεια, αθώωσε τη σύζυγό του, η οποία είχε κριθεί ένοχη πρωτόδικα για την επίθεση των ροτβάιλερ στο παιδί.

Το περιστατικό είχε σημειωθεί στα Λευκάδια Κοζάνης το 2016 όταν δύο σκυλιά ράτσας ροτβάιλερ επιτέθηκαν και τραυμάτισαν θανάσιμα 5χρονο αγόρι.

Όλα έγιναν το μεσημέρι της Κυριακής του Πάσχα όταν για άγνωστο λόγο τα δύο σκυλιά διέφυγαν από τον ιδιόκτητο φράκτη της αγροικίας και επιτέθηκαν στον 5χρονο, ο οποίος βρισκόταν στο σπίτι του 72χρονου, τότε, ιδιοκτήτη προκειμένου να περάσουν την εορταστική ημέρα.

Σύμφωνα με τον ANT1 η ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών, χωρίς αναστολή είναι εξαγοράσιμη προς 10 ευρώ την ημέρα με τις προσαυξήσεις. Στον ιδιοκτήτη των σκυλιών δεν αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό, και επομένως κρίθηκε ένοχος και σε δεύτερο βαθμό από το Τριμελές Εφετείο Κοζάνης.

Πάντως η δικηγόρος του πατέρα του παιδιού δήλωσε ότι δεν τους ικανοποιεί η απόφαση του δικαστηρίου, που αθώωσε την σύζυγο του ιδιοκτήτη των ροτβάιλερ.

 

lifo.gr

 

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση