HomeHL-WorldΗΠΑ: Ιδιοκτήτης σπιτιού ανοίγει πυρ κατά ληστών – Οι δραματικές στιγμές που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας

ΗΠΑ: Ιδιοκτήτης σπιτιού ανοίγει πυρ κατά ληστών – Οι δραματικές στιγμές που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας

«Υποθέτω ότι αποφάσισαν να προσπαθήσουν να μου επιτεθούν και να μπουν στο σπίτι»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένας ιδιοκτήτης σπιτιού στο Λος Άντζελες ανοίγει πυρ εναντίον δύο ληστών που τον πλησίασαν από πίσω την ώρα που έφτανε στην πόρτα του σπιτιού του. Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τις δραματικές στιγμές που ακολούθησαν.

Ο άνδρας φαίνεται να μπαίνει στο σπίτι του περίπου στις 19:30 το απόγευμα του Σαββάτου, κρατώντας ένα ποτό στο ένα χέρι και βγάζοντας τα κλειδιά του από την τσέπη του με το άλλο, σύμφωνα με το βίντεο που δημοσιεύτηκε από το ABC 7 και το Fox 11 Los Angeles.

Ένας από τους άντρες, ντυμένος στα μαύρα, τον πλησιάζει από πίσω, αλλά εκείνος αντιδρά άμεσα, πετώντας το ποτήρι του, βγάζοντας ένα πιστόλι και ανοίγοντας πυρ εναντίον του κακοποιού που τρέχει.

«Από το πουθενά ένιωσα κάποιον να τρέχει πίσω μου, να βάζει κάτι στην πλάτη μου, να βάζει ένα πιστόλι στην πλάτη μου και κάποιος να τρέχει προς τα πάνω», δήλωσε ο άνδρας στο ABC 7.

«Υποθέτω ότι αποφάσισαν να προσπαθήσουν να μου επιτεθούν και να μπουν στο σπίτι, αλλά έχω ένα μωρό 5 μηνών και μια σύζυγο και μια νταντά στο σπίτι και αυτό δεν επρόκειτο να συμβεί», είπε.

Ο ίδιος ανέφερε στο Fox 11 ότι φορούσε ακουστικά εκείνη τη στιγμή, «κάτι που δεν έπρεπε ποτέ να κάνω».

Ο άνδρας, τόνισε ότι δεν ήταν σίγουρος αν χτύπησε κάποιον από τους εισβολείς, οι οποίοι πήδηξαν πάνω από τον φράχτη της μπροστινής αυλής του.

Η αστυνομία ερευνά το περιστατικό.

in.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση