HomeHL-LifestyleAdele: «Το ηλιόλουστο Λος Άντζελες βοηθά με την εποχιακή κατάθλιψη»

Adele: «Το ηλιόλουστο Λος Άντζελες βοηθά με την εποχιακή κατάθλιψη»

Τι είπε η σταρ για τη γενέτειρά της, το Λονδίνο, και τη νέα της ζωή

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Adele είναι πιθανό να παραμείνει στο Λος Άντζελες επειδή ο ηλιόλουστος καιρός τη βοηθά να αποφύγει την εποχιακή κατάθλιψη, σύμφωνα με δηλώσεις της.

Σε συνέντευξή της στο Hollywood Reporter, η Adele είπε ότι ο ηλιόλουστος καιρός της πόλης της Καλιφόρνιας «μου κάνει καλό». Το Λος Άντζελες έχει κατά μέσο όρο περίπου 263 ηλιόλουστες ημέρες το χρόνο.

Η Βρετανίδα σταρ γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Τότεναμ του βόρειου Λονδίνου και ζει στο Λος Άντζελες από το 2016. Πέρυσι, φέρεται να αγόρασε στην πόλη μια έπαυλη αξίας περίπου 58 εκατομμυρίων δολαρίων.

«Πάσχω από πολύ άσχημη εποχιακή κατάθλιψη, οπότε ο καιρός εδώ μου κάνει καλό. Είναι παράξενο μερικές φορές, γιατί είμαι πολύ Βρετανίδα» συμπλήρωσε.

«Το λατρεύω το Λος Άντζελες. Είναι ακόμα μερικές φορές παράξενο, αλλά μου αρέσει γιατί μένω μόνη μου, κάτι που ακούγεται περίεργο. Και για όποιον δεν έχει πάει ποτέ στο Λος Άντζελες, υποθέτει ότι θα ίσχυε το αντίθετο» είπε η Adele μεταξύ άλλων

Η εποχιακή κατάθλιψη ή εποχιακή συναισθηματική διαταραχή (Sad) είναι ένας τύπος κατάθλιψης που έρχεται και φεύγει με εποχικό μοτίβο, συχνότερα το χειμώνα. Τα συμπτώματα μπορεί να περιλαμβάνουν πεσμένη διάθεση, ακραία κόπωση και αποφυγή κοινωνικών δραστηριοτήτων.

Συζητώντας για το πώς αισθάνεται όταν τραγουδάει το πρώτο της single «Hometown Glory», που πρόκειται για ένα αφιέρωμα στο Λονδίνο, εκείνη δήλωσε πως «με επηρεάζει πολύ συναισθηματικά. Μου λείπει πραγματικά το Λονδίνο, αλλά μου λείπει το Λονδίνο από την εποχή πριν συμβούν όλα αυτά στη ζωή μου. Το θυμάμαι σαν να ήταν χθες, όταν έγραψα αυτό το τραγούδι. Και δεν νομίζω ότι το γνωρίζουν όλοι, αλλά το έγραψα την επομένη μέρα μετά από την πρώτη διαμαρτυρία που έδωσα το «παρών». Ήμασταν ενοχλημένοι με τον Τόνι Μπλερ επειδή πήγαινε για πόλεμο με το Ιράκ. Η πορεία με έκανε να νιώθω τόσο δυνατή».

lifo.gr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση