HomeHL-LifestyleΔημιουργήθηκε το ίδρυμα «Μάθιου Πέρι» για να βοηθήσει άτομα με εθισμό

Δημιουργήθηκε το ίδρυμα «Μάθιου Πέρι» για να βοηθήσει άτομα με εθισμό

Με οδηγό τα δικά του λόγια και τις εμπειρίες του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Λιγότερο από μια εβδομάδα μετά το θάνατό του δημοφιλούς ηθοποιού Μάθιου Πέρι ιδρύθηκε ένας οργανισμός στο όνομα του για να βοηθήσει ανθρώπους που αντιμετωπίζουν κάποιου είδους εθισμό.

«Στο πνεύμα της διαρκούς δέσμευσης του Μάθιου Πέρι να βοηθήσει άλλους που παλεύουν με την ασθένεια του εθισμού, ξεκινάμε ένα ταξίδι για να τιμήσουμε την κληρονομιά του ιδρύοντας το Ίδρυμα Μάθιου Πέρι, με οδηγό τα δικά του λόγια και τις εμπειρίες του και με γνώμονα το πάθος του να κάνει τη διαφορά σε όσο το δυνατόν περισσότερες ζωές», αναφέρεται σε δήλωση του Ιδρύματος.

O «Τσάντλερ» της τηλεοπτικής επιτυχίας των  «Friends» μιλούσε συχνά δημόσια για τους εθισμούς του και το ίδρυμα, το οποίο δέχεται δωρεές, επικαλέστηκε την επιθυμία του να τον θυμούνται ως κάποιον που βοήθησε άλλους στην μάχη με την κατάχρηση ουσιών.

Το ίδρυμα θα συντηρείται από το National Philanthropic Trust. Δεν ανακοινώθηκαν προς το παρόν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την ίδρυσή του.

Ο Μάθιου Πέρι κηδεύτηκε στο Λος Άντζελες σήμερα και παρόντες ήταν οι πέντε συμπρωταγωνιστές του από τα «Φιλαράκια».

Συγγενείς και φίλοι του Μάθιου Πέρι- που βρέθηκε νεκρός στις 28 Οκτωβρίου, σε ηλικία 54 ετών- συγκεντρώθηκαν για την νεκρώσιμο τελετή σε νεκροταφείο του Λος Άντζελες, που απέχει περίπου ένα χιλιόμετρο από το στούντιο της Warner Bros, όπου γυρίζονταν τα «Φιλαράκια».

Θάνατος Μάθιου Πέρι: Άγνωστα τα αίτια

Στο μεταξύ άγνωστα παραμένουν τα αίτια θανάτου του Μάθιου Πέρι, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμα του στο Λος Άντζελες το περασμένο Σάββατο. Βάσει των όσων έχουν γίνει γνωστά και με στοιχεία της επίσημης τοξικολογικής εξέτασης να εκκρεμούν, το μόνο σίγουρο ήταν στο σώμα του Πέρι δεν εντοπίστηκε φαιντανύλη ή μεθεμφεταμίνες.

Το παραπάνω αναφέρεται σε δημοσίευμα του ΤΜΖ, το οποίο επικαλείται πληροφορίες από αστυνομικές πηγές.

Το ενδεχόμενο χρήσης αυτών των ναρκωτικών ουσιών είχε συζητηθεί ευρέως στο διαδίκτυο, αμέσως μετά την ανακοίνωση του θανάτου του Πέρι και ενώ ήταν γνωστά τα προβλήματα που εδώ και χρόνια αντιμετώπιζε με τις εξαρτήσεις του.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας του Λος Άντζελες δήλωσε στο Page Six ότι ο ηθοποιός «ήταν νεκρός πριν από την άφιξη των πρώτων διασωστών στο σημείο».

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, στον χώρο κατά τη διάρκεια των ερευνών δεν βρέθηκε καμία παράνομη ναρκωτική ουσία εκτός από συνταγογραφούμενα φάρμακα, μεταξύ των οποίων αγχολυτικά, αντικαταθλιπτικά χάπια κι ένα φάρμακο για τη ΧΑΠ.

lifo.gr

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση