HomeHL-LifestyleΑιμίλιος Χειλάκης: “Κάνω τέσσερις διαφορετικές φωνές στη διαφήμιση”

Αιμίλιος Χειλάκης: “Κάνω τέσσερις διαφορετικές φωνές στη διαφήμιση”

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για τη χροιά της φωνής του αλλά και τι κάνει για να την προσέχει μίλησε μεταξύ άλλων ο Αιμίλιος Χειλάκης αποκαλύπτοντας πως εδώ και 30 χρόνια κάνει διαφημίσεις λόγω αυτής.

Ένα από τα χαρακτηριστικά του Αιμίλιου Χειλάκη είναι αναμφισβήτητα η χαρακτηριστική φωνή του, η οποία είναι μία από τις πιο αναγνωρίσιμες στην ελληνική τηλεόραση και αποτελεί για εκείνον σήμα κατατεθέν.

Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και όταν η παρουσιάστρια σχολίασε πως η φωνή του είναι για πολλά βραβεία και τον ρώτησε αν την προσέχει, ο ίδιος απάντησε πως μερικά από αυτά που κάνει είναι να μην τρώει παγωτά και να μην πίνει κρύα, ενώ φροντίζει να επισκέπτεται τον γιατρό του και τον λογοθεραπευτή του.

“Υπάρχει μία ομάδα στο Ιπποκράτειο που έχει κάνει μία βιβλιοθήκη φωνών των Ελλήνων καλλιτεχνών και την επισκεπτόμαστε και βλέπουμε ποια αλλαγή έχει συμβεί τα τελευταία 10 χρόνια”, είπε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός και εξήγησε πως η φωνή μας είναι ένας μυς που περικλείει τις φωνητικές μας χορδές.

“Στα 17 μου κατάλαβα τη φωνή μου, όταν μπήκα στο Θέατρο Τέχνης γιατί είχα μια παιδική φάτσα με μία τέτοια φωνή. Το κατάλαβα, άρχισα να το προσέχω, μου δόθηκαν ευκαιρίες λόγω της φωνής μου, τις εκμεταλλεύτηκα όσο μπορούσα […] Τα τελευταία 30 χρόνια κάνω διαφημίσεις λόγω της φωνής μου“, είπε ο ηθοποιός ενώ όταν ρωτήθηκε για το πώς καταφέρνει να μην δεσμεύεται η εικόνα του με ένα προϊόν.

“Κάνω τέσσερις διαφορετικές φωνές στη διαφήμιση. Την πολύ μπάσα η οποία είναι για να πουληθεί ένα πιο ακριβό προϊόν, μία πρίμα για να πουληθούν προϊόντα της εποχής… Παίζω με τη φωνή μου και έτσι βοηθάει να μη δεθεί η φωνή μου με ένα προϊόν”, είπε ο Αιμίλιος Χειλάκης επισημαίνοντας πως όλα χρειάζονται τεχνική.

news247.gr

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση