HomeHL-LifestyleΣτη Γαλλία ο Μπραντ Πιτ: Τρελάθηκαν οι θαυμαστές του, δείχνει όλο και νεότερος

Στη Γαλλία ο Μπραντ Πιτ: Τρελάθηκαν οι θαυμαστές του, δείχνει όλο και νεότερος

Δείτε βίντεο και εικόνες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για τα γυρίσματα μιας νέας διαφήμισης βρέθηκε στη Γαλλία ο διάσημος ηθοποιός Μπραντ Πιτ, προκαλώντας αναστάτωση στους θαυμαστές του, κυρίως για τη νεανική του εμφάνιση.

Ο 59χρονος ηθοποιός φωτογραφήθηκε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων για μια διαφήμιση της De’Longhi, σε έναν αμπελώνα στην περιοχή Βαρ στη γαλλική Ριβιέρα, το Σάββατο.


Φορώντας λευκό πουκάμισο και μπεζ παντελόνι, ο Μπραντ Πιτ έδειχνε χαλαρός και ευδιάθετος στα γυρίσματα της διαφήμισης στον αμπελώνα. Εξάλλου, γνωρίζει πολλά από αμπελώνες και οινοποιεία, καθώς το 2008 αγόρασε με την τότε σύζυγό του Αντζελίνα Τζολί το γαλλικό οινοποιείο Chateau Miraval, το οποίο βρίσκεται όμως στο επίκεντρο της διαμάχης τους για το διαζύγιό τους.

Τρελάθηκαν οι θαυμαστές του Μπραντ Πιτ

To Twitter γέμισε με φωτογραφίες του διάσημου ηθοποιού, με τους περισσότερους χρήστες να λένε το ίδιο πράγμα: Πως, αντί να γερνάει, ο Μπραντ Πιτ γίνεται όλο και νεότερος, θυμίζοντας σε πολλούς τον ρόλο του στην ταινία «Η Απίστευτη Ιστορία του Μπέντζαμιν Μπάτον», στην οποία υποδύεται έναν άνδρα που καθώς περνούν τα χρόνια γίνεται νεότερος εξαιτίας μιας σπάνιας πάθησης.


iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση