HomeHL-LifestyleΤζέισον Μομόα: Εμφανίστηκε ολόγυμνος για να διαφημίσει τη βότκα του

Τζέισον Μομόα: Εμφανίστηκε ολόγυμνος για να διαφημίσει τη βότκα του

Οι φαν του πήραν μια γεύση από την προσωπική του ζωή και την τολμηρή προσωπικότητά του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Tζέισον Μομόα, γνωστός για τους ρόλους του στο «Aquaman» και το «Game of Thrones», γίνεται για άλλη μια φορά πρωτοσέλιδο για την τολμηρή προσωπικότητά του.

Σε ένα πρόσφατο βίντεο του Men’s Health, ο 43χρονος ηθοποιός έδωσε στους θαυμαστές του μια κρυφή ματιά στη ζωή του και… μέσα στη ρόμπα του.

Ο Μομόα εμφανίστηκε στο βίντεο φορώντας μόνο μια ροζ χνουδωτή ρόμπα, ένα κολιέ με δόντια καρχαρία και ένα μπουκάλι βότκα, τοποθετημένο πάνω στο μόριό του. Έδειξε το γυμναστήριο, το ψυγείο και τα ποδήλατά του, ενώ κρατούσε ένα κουτάκι Guinness.

Δείτε το βίντεο

Το βίντεο, με τίτλο «Jason Momoa Shows Off His Gym & Fridge», δείχνει τον ηθοποιό να κάνει μια ξενάγηση στον χώρο του, παρουσιάζοντας την ποικιλία από τα ποδήλατα που έχει. Σε μια σκηνή, ο Μομόα ανεβαίνει σε ένα από τα ποδήλατά του εντελώς γυμνός, με ένα μπουκάλι Meili να καλύπτει τα απόκρυφα σημεία του.

Ο ηθοποιός μοιράστηκε επίσης μέρος της προπονητικής του ρουτίνας, η οποία περιλαμβάνει άρση βαρών, χρήση kettlebells, πυγμαχία και αναρρίχηση.

momoa-dsda

Η μάρκα βότκας του, την οποία λάνσαρε το 2019, είναι εμπνευσμένη από την πατρίδα της συζύγου του, η οποία είναι γνωστή για το νερό και την υψηλής ποιότητας βότκα.
protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση