HomeHL-LifestyleΤζένιφερ Άνιστον: Τα δάκρυά της σε συνέντευξη που μιλούσε για τον Μάθιου Πέρι και τις εξαρτήσεις του

Τζένιφερ Άνιστον: Τα δάκρυά της σε συνέντευξη που μιλούσε για τον Μάθιου Πέρι και τις εξαρτήσεις του

«Δεν ήμασταν προετοιμασμένοι για να το αντιμετωπίσουμε» είπε το 2004, για τη μάχη του ηθοποιού με τους εθισμούς

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Μάθιου Πέρι έφυγε από τη ζωή στα 54 του χρόνια, αφού βρέθηκε νεκρός στο τζακούζι του από τις αστυνομικές αρχές το Σάββατο.

Αν και φαίνεται πως η απώλειά του δεν ήταν αποτέλεσμα χρήσης ουσιών, ο ηθοποιός τα τελευταία χρόνια έδινε μάχη με τους εθισμούς του.

Όπως είχε αναφέρει σε συνέντευξή του, αντιμετώπιζε τέτοιου είδους προβλήματα από τις πρώτες κιόλας σεζόν της σειράς «Τα Φιλαράκια».

Η καλή του φίλη και συμπρωταγωνίστριά του, Τζένιφερ Άνιστον είχε καταλάβει από την αρχή πόσο σοβαρή είναι η «μάχη» που δίνει ο Μάθιου Πέρι.

Σε συνέντευξή της στη Νταϊάν Σόγιερ το 2004, η Τζένιφερ Άνιστον είχε μιλήσει για τον ηθοποιό και είχε πει χαρακτηριστικά: «Δεν ξέραμε. Δεν ήμασταν προετοιμασμένοι για να το αντιμετωπίσουμε. Κανείς μας προηγουμένως δεν είχε καμία παρόμοια εμπειρία. Και η ιδέα ακόμη να τον χάσουμε… Έχει πολύ δρόμο ακόμα. Αλλά είναι εντάξει».

Μιλώντας για τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε ο φίλος της και στη σκέψη ότι μπορεί να μην τα καταφέρει, η Τζένιφερ Άνιστον ξέσπασε σε λυγμούς μπροστά στην κάμερα.

Τον περασμένο χρόνο, ο Μάθιου Πέρι αποκάλυψε πως ξόδεψε 9 εκατομμύρια δολάρια όλα αυτά τα χρόνια προσπαθώντας να απεξαρτηθεί από τις ουσίες και το αλκοόλ, παρακολούθησε 6.000 συναντήσεις των Ανώνυμων Αλκοολικών και πήγε σε κέντρο απεξάρτησης 15 φορές.

 

protothema.gr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση