HomePost ItΣυνάντηση του Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών με την Διοίκηση του ομίλου EUROMEDICA

Συνάντηση του Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών με την Διοίκηση του ομίλου EUROMEDICA

Τι συζήτησαν

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την 31/10/2023 Αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης μας πραγματοποίησε συνάντηση, προς όφελος των συναδέλφων μας και των οικογενειών τους, με την Διοίκηση του ομίλου EUROMEDICA αρχικά στο Μητέρα Κρήτης με τον Γενικό Διευθυντή κ. Σταυρουλάκη Κωνσταντίνο και την εκπρόσωπο πωλήσεων του ομίλου κα. Μπάρμπα Μαρία και εν συνέχεια στο διαγνωστικό κέντρο EUROMEDICA Παγκρήτια Υγεία με την Διευθύντρια κα. Μαυρίδου Σοφία.

Από την συζήτηση που είχαμε με τους αρμόδιους φορείς του ομίλου EUROMEDICA έδειξαν την έμπρακτη στήριξη τους προς τους Αστυνομικούς του Νομού μας στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε αναγνωρίζοντας το λειτούργημα του Αστυνομικού προς την κοινωνία και για την προστασία των πολιτών.

Το Μητέρα Κρήτης ορίζεται ως γενική κλινική και πρόκειται για μία κλινική που μπορούμε όλοι μας να κάνουμε εξειδικευμένες και όχι μόνο εξετάσεις για την υγεία μας όπως Νοσηλείες περισσότερων τμημάτων Ορθοπεδική, ΩΡΛ, Παθολογική, Γενική Χειρουργική κ.α. Νοσηλείες και με ΕΟΠΥ παρέχοντας έκπτωση 10% στην συμμετοχή προς όλους τους αστυνομικούς του Νομού Ηρακλείου και τους συγγενείς Α’ βαθμού με την επίδειξη της Αστυνομικής μας Ταυτότητας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης μας εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες προς τον όμιλο EUROMEDICA για την προσφορά τους.

Διαφήμιση
Διαφήμιση