HomePost ItΑντιπροσωπεία του Οικοδομικού Συνεταιρισμού της Ένωσης Αστυνομικών στον αντιπεριφερειάρχη

Αντιπροσωπεία του Οικοδομικού Συνεταιρισμού της Ένωσης Αστυνομικών στον αντιπεριφερειάρχη

Τι συζήτησαν

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Νίκο Καλογερή επισκέφτηκε σήμερα, Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024, αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου του Οικοδομικού Συνεταιρισμού της Ένωσης Αστυνομικών Νομού Χανίων, και συγκεκριμένα ο Πρόεδρος του Συνεταιρισμού κ. Παναγιώτης Σαπουνάκης, ο Αντιπρόεδρος κ. Νικόλαος Χατζημιχελάκης, ο Γραμματέας κ. Κώστας Πενταράκης, ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων κ. Γεώργιος Δραμήλαρης, και ο Τεχνικός Σύμβουλος Σήφης Βουγιουκαλάκης.

Σκοπός της επίσκεψης, να ενημερώσουν τον Αντιπεριφερειάρχη σχετικά με το οικόπεδο του Συνεταιρισμού στο Σταυρό Ακρωτηρίου έκτασης 274.000 τμ για το οποίο ενεκρίθη πρόσφατα η Πολεοδομική Μελέτη και το οποίο προβλέπει την οικιστική κάλυψη 291 οικογενειών αστυνομικών υπαλλήλων, ένα πρότζεκτ του οποίου την πορεία είχε στηρίξει στο παρελθόν ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων με παρεμβάσεις του στο Υπουργείο Περιβάλλοντος κι Ενέργειας.

Πρόκειται για μοναδικό έργο που έχει δημιουργηθεί στην Ελλάδα από Ένωση Αστυνομικών, και στο οποίο εκτός από οικίες, προβλέπονται σχολείο, καταστήματα, εκκλησία καθώς και όσα είναι απαραίτητα για την λειτουργικότητά του και την εξυπηρέτηση των διαμενόντων.

Ο κ. Καλογερής τους συνεχάρη για την επιτυχή έκβαση μιας σπουδαίας και πολυετούς προσπάθειας, ενώ τους υποσχέθηκε ότι η Περιφέρεια Κρήτης και οι Υπηρεσίες της θα στηρίξουν το έργο μέχρι την τελική υλοποίησή του.

Διαφήμιση
Διαφήμιση