HomeΚΡΗΤΗΠαύλος Μπαριτάκης: Συνάντηση με τον Αστυνομικό Διευθυντή και την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ηρακλείου

Παύλος Μπαριτάκης: Συνάντηση με τον Αστυνομικό Διευθυντή και την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ηρακλείου

Ο υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής ενημερώθηκε διεξοδικά για τα προβλήματα της υποστελέχωσης των αστυνομικών υπηρεσιών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνάντηση με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ηρακλείου και τον Αστυνομικό Διευθυντή της  Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου Ταξίαρχο  Νίκο Σπυριδάκη    είχε ο υποψήφιος  Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής Ν. Ηρακλείου Παύλος Μπαριτάκης .

33333333333333333333

Ο υποψήφιος  Βουλευτής  ενημερώθηκε διεξοδικά για τα προβλήματα της υποστελέχωσης των αστυνομικών υπηρεσιών από τον Πρόεδρο της Ένωσης Νίκο Καλομοίρη, και   μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, για τα ζητήματα που απασχολούν την ΕΛ.ΑΣ. και την Αστυνομική Διεύθυνση του  νομού  μας.

1111111111

Κύριο αίτημα αποτελεί η  ενίσχυση σε προσωπικό, με αφορμή  την έναρξη της νέας τουριστικής περιόδου και τις αυξημένες ανάγκες της Ελληνικής Αστυνομίας  τόσο στις τουριστικές περιοχές του Νομού όσο και στην ενδοχώρα, αλλά και την ενίσχυση σε μεταφορικά μέσα ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν στην καθημερινές αυξημένες ανάγκες της υπηρεσίας.

Κυρίαρχο θεσμικό  ζήτημα για τους αστυνομικούς αποτελεί αναγνώριση του επαγγέλματος του Αστυνομικού ως επικίνδυνο, όπως επίσης  μη καταβολή υπερεργασίας που παρέχεται σχεδόν σε καθημερινή βάση, αλλά και  το ελάχιστο ποσό που καταβάλλεται ως αποζημίωση για την νυκτερινή εργασία.

222222222222

Ο κ. Μπαριτάκης  εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τους αστυνομικούς υπαλλήλους και τον Αστυνομικό Διευθυντή Ηρακλείου, για το υψίστης σημασίας για την κοινωνία λειτούργημα που επιτελούν, αναγνωρίζοντας τις δύσκολες συνθήκες και τους κινδύνους που διατρέχουν κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους.

Υπογράμμισε ότι θα συμβάλει μέσω της αγαστής και στενής συνεργασίας που ήδη υπάρχει στην διευκόλυνση και στη μεγιστοποίηση της αποτελεσματικότητας του έργου της Ελληνικής Αστυνομίας καθώς απώτερος σκοπός όλων είναι η προστασία του κοινωνικού συνόλου, των πολιτών και της περιουσίας αυτών.

Διαφήμιση
Διαφήμιση