HomeHL-LifestyleΚέιτ Μίντλετον: Ο αδερφός της έγινε για πρώτη φορά πατέρας

Κέιτ Μίντλετον: Ο αδερφός της έγινε για πρώτη φορά πατέρας

Χαρές στην οικογένεια της Κέιτ Μίντλετον και του διαδόχου του θρόνου Ουίλιαμ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Τζέιμς Μίντλετον ο αδελφός της Κέιτ Μίντλετον έγινε για πρώτη φορά πατέρας. Ο Τζέιμς και η σύζυγός του, Alizee Thevenet, υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδί.

Φωτογραφίες που εξασφάλισε η Daily Mail έδειχναν τους νέους γονείς να κάνουν μια χαλαρή βόλτα με καροτσάκι νωρίτερα αυτή την εβδομάδα. Ωστόσο, το ζευγάρι έχει επιλέξει να κρατήσει προς το παρόν μυστικές ορισμένες πληροφορίες, όπως το όνομα, το φύλο και την ημερομηνία γέννησης του μωρού τους.

Το μωρό -το φύλο του οποίου δεν έχει αποκαλυφθεί- είναι ο πρώτος ξάδελφος του πρίγκιπα Τζορτζ, της πριγκίπισσας Σάρλοτ και του πρίγκιπα Λούις και ανιψιός ή ανιψιά της Κέιτ και του Γουίλιαμ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που κυκλοφορούν το ανιψάκι της Κέιτ, γεννήθηκε τις τελευταίες εβδομάδες, αφού ο Τζέιμς ανέβασε στόρι στα κοινωνικά δίκτυα με την έγκυο σύζυγό του στις 11 Σεπτεμβρίου, γράφοντας: «Τα καλύτερα έρχονται».

Τον Ιούλιο, ο 36χρονος ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της γυναίκας του στο Instagram, με μία φωτογραφία που αποκάλυπτε την φουσκωμένη κοιλιάς της , γράφοντας: «Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι… λοιπόν, ο Mable ίσως να είναι», αναφερόμενος στο κατοικίδιό τους.

 

in.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση