HomeHL-Greece«Το μωρό ήταν κουκουλωμένο, όταν ζήτησα να το δω μου είπε όχι»: Μαρτυρία για τον θάνατο του πρώτου παιδιού στην Αχαΐα

«Το μωρό ήταν κουκουλωμένο, όταν ζήτησα να το δω μου είπε όχι»: Μαρτυρία για τον θάνατο του πρώτου παιδιού στην Αχαΐα

«Το μωρό είχε μαυρίσει»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για τον θάνατο των δύο παιδιών της ίδιας οικογένειας στην Κάτω Αχαΐα μίλησε ο ετεροθαλής αδερφός της 23χρονης μητέρας. Ο ίδιος απέκλεισε να ευθύνεται η 23χρονη μητέρα για τον θάνατο των δύο της παιδιών, ενώ έριξε τα βέλη του στη μητέρα της Ειρήνης.

«Είναι πονεμένη ιστορία, είναι τα παιδιά… Για μένα, κακώς θα το πω αυτό, αλλά ήταν «ευτυχώς» για το παιδάκι που πέθανε. Περνάνε πολύ δύσκολα οικονομικά. Απλά δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο για τον οποίο κάνουν παιδιά ή κάνουν κάποιες κινήσεις έτσι, χωρίς αν το έχουν σκεφτεί», είπε στο Mega

«Τώρα η μάνα της Ειρήνης, δεν το ξέρω. Δεν την έχω δει, δεν την έχω ακούσει ποτέ… Αυτό πιστεύω, επειδή ακούω τη μάνα μου συνέχεια που τσαντίζεται με εκείνη κι επειδή δεν μίλαγε καλά, ήταν πολύ έντονη και στην πεθερά της μίλαγε άσχημα. Ήταν τσακωμένες. Ήταν λίγο μυστήριος σαν άνθρωπος. Εκεί πιστεύω κάτι γίνεται», ανέφερε.

«Το μωρό είχε μαυρίσει»

Ο άνδρας που βοηθούσε οικονομικά την 23χρονη μητέρα, με αντάλλαγμα να κάνουν γάμο, ώστε να βγάλει άδεια παραμονής, έδωσε και αυτός νέα στοιχεία για την υπόθεση. Όπως αποκάλυψε ο άνδρας, το παιδί ήταν κουκουλωμένο με κουβέρτα κι όταν ζήτησε να το δει, τότε η 23χρονη μητέρα του είπε όχι.

«Ήρθα 12 η ώρα να δω το παιδί. Μου είπε ότι κοιμάται. Ήθελα να δω το παιδί, μου είπε όχι. Πήρε το καρότσι μέσα και ξάπλωσε. Χτύπησα την πόρτα, της είπα εάν θέλει να φάει, να κοιμηθεί. Δεν μίλαγε. Ετοίμασα άλλη κουβέρτα και κοιμήθηκα».

«Μία ώρα μετά την άκουσα να μιλάει και να κλαίει, δεν ήξερα με ποιον μιλούσε. Χτύπησα την πόρτα. «Ειρήνη, τι πρόβλημα υπάρχει;», την ρώτησα, δεν μίλαγε. Άνοιξα πόρτα και την είδα να μιλάει».

«Την ρώτησα τι έγινε με το μωρό, μου είπε δεν μιλάει το μωρό. «Το μωρό μαύρισε, τι έπαθε;», της είπα. Μου λέει δεν ξέρω».

Στη συνέχεια φώναξαν τη γειτόνισσά τους, η οποία τους είπε ότι το μωρό ήταν νεκρό. Όπως είπε ο ίδιος, όσα είδε εκείνο το βράδυ που χάθηκε το παιδί τα κατέθεσε στις Αρχές.

Τι αποκαλύπτει η δικηγόρος της 23χρονης για τον θάνατο του πρώτου μωρού

Μιλώντας στο MEGA, η δικηγόρος της 23χρονης μητέρας, Βούλα Δημητριάδου, είπε ότι ο θάνατος του πρώτου μωρού, σύμφωνα με τις ιστοπαθολογικές εξετάσεις, προήλθε από παθολογικά αίτια.

«Αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι πρόκειται για παθολογικό αίτιο. Αυτό βέβαια γεννά και άλλα ερωτήματα. Κατ’ εμέ θα πρέπει να οριστούν και δύο παιδίατροι για να μας πουν τι ακριβώς είναι, με ποια συμπτωματολογία η συγκεκριμένη ασθένεια μπορεί να εμφανιστεί, αν έχει διάρκεια κτλ».

Όπως λέει η κ. Δημητριάδου: «Έχει δρομολογηθεί να γίνει γονιδιακός έλεγχος, υπάρχουν τα δείγματα από τους ιστούς που πρέπει να έχουν οι ειδικοί για να κάνουν τον έλεγχο».

«Μιλά χωρίς να αναφέρει τι ήταν η ίδια»

Η δικηγόρος της 23χρονης, που θρηνεί τον χαμό των δύο της παιδιών, αναφέρθηκε ξανά στην ταραγμένη σχέση που είχε με τη μητέρα της.

«Κρατώ αυτό που διατύπωσε η μητέρα, ότι ήταν ένα παιδί περίεργο. Μιλά σαν μην προκύπτει για το δικό της παιδί, χωρίς να αναφέρει τι ήταν η ίδια και αν ήταν παρούσα. Το αν η Ειρήνη έπλεξε και ήταν με παρέες… θα πρέπει να σταματήσει η ‘ρετσινιά’ της εξάρτησης και χρήσης ουσιών γιατί τίποτα από αυτά δεν αποδεικνύεται. Ξέρω ότι η μητέρα ήταν απούσα. Γιατί ένα παιδί να στρέφεται κατά της μητέρας του, κάποιοι λόγοι θα υπάρχουν. Φταίει η Ειρήνη και η κάθε Ειρήνη;».

Όπως συμπληρώνει η κα Δημητριάδου, οι καταγγελίες που είχαν γίνει και στο «Χαμόγελο του Παιδιού» αφορούσαν τη μητέρα της 23χορνης και όχι την ίδια.

 

 

ethnos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση