HomeHL-LifestyleΒασίλης Καρράς: «Είμαστε αισιόδοξοι», λέει φίλος του

Βασίλης Καρράς: «Είμαστε αισιόδοξοι», λέει φίλος του

Αύριο κυκλοφορεί το «Είμαι εδώ»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας αντιμετωπίζει ο Βασίλης Καρράς. Ο λαϊκός τραγουδιστής όμως τις τελευταίες ημέρες έχει βγει από το νοσοκομείο, όπου και νοσηλευόταν και αύριο θα κυκλοφορήσει το νέο του τραγούδι με τίτλο «Είμαι εδώ».

Μάλιστα δεν θα είναι μόνο ένα τραγούδι, άλλα όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος Θάνος Βάγιος στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, αύριο πρόκειται να κυκλοφορήσει ένα νέο άλμπουμ το οποίο θα περιέχει 10 νέα τραγούδια του.

«Το τραγούδι λέγεται «Είμαι εδώ» και καταλαβαίνουμε όλοι και τον συμβολισμό του συγκεκριμένου τραγουδιού. Όλον αυτόν τον καιρό μιλάμε για τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει, προβλήματα που κάποια στιγμή ο ίδιος γνωστοποίησε. Αλλά αυτό το τραγούδι περιέχει και ένα σημαντικό μήνυμα, ένα σημαντικό συμβολισμό.

Είναι εδώ λοιπόν ο Βασίλης Καρράς και αύριο θα ακούσουμε ένα ολοκαίνουργιο άλμπουμ, 10 τραγούδια τα οποία ηχογράφησε μόλις τώρα το καλοκαίρι. Ένα τραγούδι από το οποίο είχαμε πάρει μια γεύση στην αρχή του καλοκαιριού ήταν το «Για πάρτη της» και όλα τα υπόλοιπα τα οποία φέρουν την υπογραφή, κάποια εξ’ αυτών και την δική του, καταξιωμένων συνθετών, στιχουργών, θα τα ακούσουμε αύριο πρώτη φορά» εξήγησε ο δημοσιογράφος Θάνος Βάγιος.

Στη συνέχεια μίλησε για τον Βασίλη Καρρά στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, ο φίλος του και συνάδελφος Χρήστος Κυπριανίδης.

Αναφερόμενος στον Βασίλη Καρρά ο Χρήστος Κυπριανίδης είπε: «Τον είδα μέσα στο καλοκαίρι. Τον τελευταίο καιρό δεν θέλω να ενοχλώ. Πρέπει να πάρουμε μια απόσταση, σεβόμαστε την κατάσταση που είναι, αλλά μαθαίνω νέα του και κάποια στιγμή θα περάσω να τον δω από το σπίτι γιατί με περιμένει. Μου είπε να περάσω να τον δω.

Η υγεία του πηγαίνει πάρα πολύ καλά, είμαστε αισιόδοξοι και όλοι ευχόμαστε ο Βασίλης να γυρίσει δυνατός κοντά μας, γιατί να σας πω την αλήθεια, όπως είπε προηγουμένως και ο συνάδελφός σας, για τους Θεσσαλονικείς είναι θρησκεία και για μας τους τραγουδιστές ο Καρράς είναι ο καλλιτεχνικός μας πατέρας. Όλων των Θεσσαλονικιών».

Enikos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση