HomeHL-LifestyleΒασίλης Καρράς: Τελέστηκε το 40ημερο μνημόσυνό του στο Κοκκινοχώρι

Βασίλης Καρράς: Τελέστηκε το 40ημερο μνημόσυνό του στο Κοκκινοχώρι

Συναισθηματικά φορτισμένες η σύζυγος και η κόρη του Βασίλη Καρρά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαράντα ημέρες πέρασαν από την ημέρα που ο Βασίλης Καρράς έφυγε από τη ζωή και βύθισε στη θλίψη τους οικείους του, τον καλλιτεχνικό κόσμο αλλά και τους θαυμαστές του. Θυμίζουμε πως ο αγαπημένος τραγουδιστής έφυγε από τη ζωή την Παραμονή Χριστουγέννων μετά από γενναία μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Το Σάββατο 27/01 τελέστηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα του Βασίλη Καρρά, το Κοκκινοχώρι Καβάλας, το 40ημερο μνημόσυνό του σε στενό κύκλο.

Ποιοι πήγαν

Σύμφωνα με πληροφορίες από την εκπομπή το «Πρωινό», η οικογένεια θέλησε να κρατήσει μακριά από τηλεοπτικές κάμερες και δημοσιογράφους το μνημόσυνο, ενώ οι άνθρωποι που βρέθηκαν εκεί ήταν περίπου 350. Ανάμεσά τους, ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, ο επιχειρηματίας Κώστας Μπερτάκης, η Έλλη Κοκκίνου, ο Χάρης Ακριτίδης, ο Νίκος Κοκλώνης και άλλοι.

Μετά το μνημόσυνο, η οικογένεια του Βασίλη Καρρά είχε οργανώσει και ένα τραπέζι για τα πολύ στενά πρόσωπα της οικογένειας, ενώ ο δημοσιογράφος τόνισε πως η σύζυγος και η κόρη του τραγουδιστή είναι πολύ φορτισμένη συναισθηματικά.

in.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση