HomeHL-LifestyleΤομ Κρουζ: Κι όμως, κάποτε τον απέρριψαν σε οντισιόν για δημοφιλή τηλεοπτική σειρά

Τομ Κρουζ: Κι όμως, κάποτε τον απέρριψαν σε οντισιόν για δημοφιλή τηλεοπτική σειρά

Ποιος είπε ότι οι σημερινή ακριβοπληρωμένοι του Χόλιγουντ δεν έχουν ακούσει τα «όχι» τους και δεν έχουν χάσει ευκαιρίες από λιγότερο γνωστούς συναδέλφους τους;

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Κρίστιαν Αλφόνσο, πρωταγωνίστρια της δημοφιλούς αμερικανικής σαπουνόπερας «Days of Our Lives», αποκάλυψε σε επεισόδιο του podcast «Hey Dude…The 90s Called!», πως ο Τομ Κρουζ απορρίφθηκε κάποτε για βασικό ρόλο στη σειρά.

Ο Τομ Κρουζ συγκεκριμένα πέρασε από οντισιόν για τον ρόλο του Bo Brady, αντι-ήρωα που θα γινόταν ο αγαπημένος των θαυμαστών, τον οποίο υποδύθηκε ο Αμερικανός ηθοποιός, Πίτερ Ρέκελ από το 1983 και το 1992-1995 ο Ρόμπερτ Κέλκερ Κέλι.

Η Κρίστιαν Αλφόνσο ήταν η σύζυγος του Μπο, Χόουπ Μπρέιντι, με τη σχέση του ζευγαριού να βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των θαυμαστών.

Σε επεισόδιο του podcast η Αλφόνσο αποκάλυψε ότι η ίδια είχε επιλεγεί για τη σειρά προτού βρεθεί ηθοποιός για τον ρόλο του Μπο, και πως είχε κάνει δοκιμαστικό οθόνης με πέντε ή έξι υποψήφιους στο πλαίσιο «τελικού τεστ» για να βρει τον τηλεοπτικό σύντροφό της, ένας εκ των οποίων ήταν ο Τομ Κρουζ.

Θυμήθηκε επίσης μια συνάντηση που είχε ο Κρουζ σε αεροπλάνο με την συμπρωταγωνίστρια της στη σειρά, Φράνσις Ριντ, κατά τη διάρκεια της οποίας ο ηθοποιός της είπε ότι είχε «περάσει από ακρόαση για τον ρόλο του Μπο».

Η σειρά «Days of Our Lives» προβλήθηκε στο NBC από το 1965 έως το 2022 και αποτελεί μια από τις μακροβιότερες τηλεοπτικές σειρές στον κόσμο.

lifo.gr

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση