HomeΕΚΛΟΓΕΣΣτη Νέα Αλικαρνασσό ο Νίκος Σκουλάς

Στη Νέα Αλικαρνασσό ο Νίκος Σκουλάς

Συνομίλησε με κατοίκους της περιοχής

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στη Νέα Αλικαρνασσό βρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κρήτης και εκ νέου υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στην ΠΕ Ηρακλείου με τον Σταύρο Αρναουτάκη και τον συνδυασμό «Για την Κρήτη μας συνεχίζουμε», Νίκος Σκουλάς.

Ο Νίκος Σκουλάς, συνεχίζοντας το πρόγραμμα των επαφών του με πολίτες και επαγγελματίες, βρέθηκε στην περιοχή της Νέας Αλικαρνασσού πραγματοποιώντας συναντήσεις στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ηρακλείου, επαφές με εμπόρους και καταναλωτές στους δρόμους αλλά και στην λαϊκή αγορά της περιοχής.

Κοινός παρονομαστής όλων των επαφών, η αναγνώριση του έργου που έχει συντελεστεί την προηγούμενη περίοδο από την Περιφέρεια Κρήτης γενικότερα και τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων ειδικότερα, αλλά και η προσμονή για ακόμη περισσότερες παρεμβάσεις στο μέλλον. Στο πλαίσιο αυτό, ο Νίκος Σκουλάς ενημέρωνε τους πολίτες και για τον προγραμματισμό της Διεύθυνσης της οποίας προΐσταται, συζητούσε μαζί τους για τις ανάγκες που δημιουργούνται και επαναλάμβανε τη δέσμευσή του να παραμείνει στο πλευρό τους, με κάθε διαθέσιμο τρόπο. Με μόνο στόχο την βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών του τόπου μας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση