HomeΕΚΛΟΓΕΣΣτις υπηρεσίες του δήμου Ηρακλείου και στον ΟΑΕΔ ο Μανώλης Καμπουράκης

Στις υπηρεσίες του δήμου Ηρακλείου και στον ΟΑΕΔ ο Μανώλης Καμπουράκης

Τι συζήτησε με τους υπαλλήλους

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ολοκληρώνοντας τις επισκέψεις και τις συζητήσεις με τους υπαλλήλους και τα στελέχη του δημοσίου τομέα ο Μανώλης Καμπουράκης, Οικονομολόγος- Λογιστής και Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με το Σταύρο Αρναουτάκη επισκέφθηκε σήμερα υπηρεσίες του Δήμου Ηρακλείου, τη ΔΕΠΑΝΑΛ, και το Περιφερειακό Υποκατάστημα του Ο.Α.Ε.Δ.

mk-1

Στο δήμο Ηρακλείου συναντήθηκε με αντιδημάρχους καθώς και με το Σωματείο Εργαζομένων Επισιτισμού και τον Πρόεδρο Μιχάλη Ριζικιανάκη. Στη συνέχεια βρέθηκε στην υπηρεσία καθαριότητας και συναντήθηκε με τον Πρόεδρο των εργαζομένων κ. Καρασάββα.

mk-3

«Η Περιφέρεια Κρήτης και ο Δήμοι της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου, συνεργάζονται τα τελευταία χρόνια, υλοποιώντας σημαντικά αναπτυξιακά και κοινωνικά έργα για τους πολίτες. Παρόλα αυτά τα προβλήματα των δημοσίων υπαλλήλων παραμένουν άλυτα ενώ η υποστελέχωση σημαντικών υπηρεσιών των Δήμων ή Οργανισμών του Δημοσίου, όπως ο Ο.Α.Ε.Δ., ή υπηρεσία καθαριότητας, δυσκολεύουν το έργο των στελεχών του δημοσίου. Από κάθε πλευρά και με κάθε τρόπο θα βρίσκομαι δίπλα τους».

Διαφήμιση
Διαφήμιση