HomeΚΡΗΤΗΣτα έργα βελτίωσης της οδικής ασφάλειας στον Καρτερό ο Νίκος Σκουλάς

Στα έργα βελτίωσης της οδικής ασφάλειας στον Καρτερό ο Νίκος Σκουλάς

Πρόοδος εργασιών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αυτοψία στις εργασίες αντικατάστασης του ασφαλτοτάπητα στην περιοχή του Καρτερού, μεταξύ των εγκαταστάσεων του Ιππικού Ομίλου και του Τομπρούκ, πραγματοποίησε ο αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κρήτης Νίκος Σκουλάς.

Ο Νίκος Σκουλάς διαπίστωσε την πρόοδο των εργασιών – που ολοκληρώνονται εντός της εβδομάδας – συνομίλησε με επαγγελματίες και κατοίκους της περιοχής, καθώς και με διερχόμενους οδηγούς και σε δήλωσή του ανέφερε: «Προχωράμε σύμφωνα με τον προγραμματισμό μας στην αντικατάσταση του ασφαλτοτάπητα σε μήκος περίπου ενός χιλιομέτρου στην περιοχή της παλαιάς εθνικής οδού στο ύψος του Καρτερού. Πρόκειται για ένα σημείο ιδιαίτερης τουριστικής και οικιστικής ανάπτυξης, που συνδέει και εξυπηρετεί πολλούς οικισμούς και χωριά της περιοχής με την πόλη του Ηρακλείου. Ένα ακόμη έργο που αναβαθμίζει τις συνθήκες οδικής ασφάλειας, βελτιώνει την καθημερινότητα των διερχόμενων οδηγών και εξελίσσεται ομαλά, με την πολιτική επιστασία του Περιφερειάρχη Σταύρου Αρναουτάκη, τον αδιάληπτο έλεγχο των στελεχών της Υπηρεσίας μας και τη συνεργασία των τοπικών αρχών. Συνεχίζουμε!».

Το συγκεκριμένο έργο εντάσσεται στο ευρύτερο πρόγραμμα παρεμβάσεων της Περιφέρειας Κρήτης με στόχο τη βελτίωση των συνθηκών οδικής ασφάλειας προϋπολογισμού 10.000.000 ευρώ.

skoulas1-4

Διαφήμιση
Διαφήμιση