HomeHL-WorldΔολοφόνησε τη μητέρα του και ομολόγησε έπειτα από 10 ημέρες επειδή μύριζε από την ντουλάπα

Δολοφόνησε τη μητέρα του και ομολόγησε έπειτα από 10 ημέρες επειδή μύριζε από την ντουλάπα

«Σκότωσα τη μητέρα μου, είναι στην ντουλάπα, ελάτε»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένας άνδρας στη Ρώμη σκότωσε τη μητέρα του στο διαμέρισμά τους και ομολόγησε τη δολοφονία δέκα ημέρες μετά.

«Είχε πολύ άσχημη μυρωδιά, δεν ήξερα τι να κάνω. Δεν ήξερα πώς να το κρατήσω πια κρυφό» τους είπε κυνικά ο 59χρονος Μάσιμο Μπαρμπέριο δέκα ημέρες μετά τη δολοφονία της 88χρονης μητέρας του από τον ίδιο.

«Σκότωσα τη μητέρα μου, είναι στην ντουλάπα, ελάτε» είπε σε τηλεφωνική του κλήση στο 112 στις 2 τα ξημερώματα της Κυριακής.

Ο 59χρονος γιος σκότωσε τη μητέρα του το πρωί της 20ης Σεπτεμβρίου την ώρα που εκείνη έφτιαχνε καφέ, με τρεις μαχαιριές στο λαιμό.

Στη συνέχεια έκλεισε το πτώμα σε μια τσάντα και το έκρυψε στην ντουλάπα της κρεβατοκάμαρας.

«Είχα ένα χρέος 3.000 ευρώ», εξήγησε στους ανακριτές.Ο άνδρας τέθηκε υπό κράτηση στη φυλακή Regina Coeli εν αναμονή της δίκης.

Ο Μάσιμο Μπαρμπέριο δεν είναι χρήστης ναρκωτικών, δεν έχει παρουσιάσει ποτέ ψυχικά προβλήματα και δεν παρακολουθήθηκε ποτέ από κέντρο για ψυχικά προβλήματα. Οι γείτονες, μιλώντας στα ιταλικά ΜΜΕ, δήλωσαν πως ήταν «εσωστρεφής και ποτέ επιθετικός» τονίζοντας πως «δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα».

Οι κάτοικοι στην περιοχή Primavalle της Ρώμης ανησυχούν, καθώς η δολοφονία σημειώθηκε κοντά στο μέρος όπου η 17χρονη Μικέλε Κάουζο δολοφονήθηκε τον περασμένο Ιούνιο, στη συνέχεια τυλίχθηκε σε μια σακούλα σκουπιδιών και εγκαταλείφθηκε σε ένα καλάθι αγορών από συνομήλικη φίλη της.

lifo.gr

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση