HomeHL-LifestyleΧάρι – Μέγκαν: To μυστικό ρομαντικό ταξίδι στην Πορτογαλία μετά τους Αγώνες

Χάρι – Μέγκαν: To μυστικό ρομαντικό ταξίδι στην Πορτογαλία μετά τους Αγώνες

Eπισκέφτηκαν έναν συγγενή μέλος της βασιλικής οικογένειας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν βρέθηκε στην πρωτεύουσα της Πορτογαλίας, τη Λισαβόνα, στις 16 Σεπτεμβρίου.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ επέκτειναν – σύμφωνα με το Page Six – την ευρωπαϊκή τους… απόδραση πραγματοποιώντας ένα ρομαντικό ταξίδι στην Πορτογαλία μετά την ολοκλήρωση των Αγώνων Invictus.

Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσσεξ πιστεύεται ότι έμειναν στην χώρα 3 μέρες όπου φέρεται να επισκέφτηκαν έναν συγγενή μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Το ζευγάρι που βρέθηκε στο Ντίσελντορφ για τους Αγώνες Invictus στις 9 Σεπτεμβρίου, πέταξαν στην πρωτεύουσα της Πορτογαλίας, τη Λισαβόνα, στις 16 Σεπτεμβρίου.

Στη συνέχεια ταξίδεψαν μια ώρα νότια στο θέρετρο CostaTerra Golf and Ocean Club, που βρίσκεται στην παραλιακή πόλη Melides, στην περιοχή Alentejo, με μια «μυστική» επιχείρηση, σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα Nova Gente.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι το ζευγάρι, που τώρα είναι πίσω στις ΗΠΑ, έμεινε με την ξαδέρφη του πρίγκιπα Χάρι, την πριγκίπισσα Ευγενία, και τον σύζυγό της, Τζακ Μπρούκσμπανκ που βρίσκονταν στην Πορτογαλία.

Η Μέγκαν και ο Χάρι προτίμησαν να μην δημοσιοποιήσουν τη «ρομαντική απόδραση ούτε μέσω του Τύπου ούτε μέσω των κοινωνικών τους δικτύων», είπε μια πηγή κοντά στο ζευγάρι.

Η Μέγκαν και ο Χάρι διατηρούν στενή επαφή με την πριγκίπισσα Ευγενία, από τότε που έκλεισαν την πόρτα του παλατιού το 2020.

newsbomb.gr

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση