HomeHL-SportsΒάλντας Νταμπράουσκας: : “Δεν ψάχνω ποτέ δικαιολογίες, αφού δεν βάλαμε δεύτερο γκολ δεν αξίζαμε τη νίκη”

Βάλντας Νταμπράουσκας: : “Δεν ψάχνω ποτέ δικαιολογίες, αφού δεν βάλαμε δεύτερο γκολ δεν αξίζαμε τη νίκη”

Ο τεχνικός του ΟΦΗ, Βάλντας Νταμπράουσκας δεν έμεινε ικανοποιημένος από το ισόπαλο 1-1 με τον Παναιτωλικό και στάθηκε στην έλλειψη αποτελεσματικότητας της ομάδας του.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τι δήλωσε ο Λιθουανός τεχνικός στην συνέντευξη τύπου του αγώνα, για ποια στοιχεία στάθηκε ικανοποιημένος και για ποια όχι.

Το σχόλιο του για το παιχνίδι: “Σκληρό παιχνίδι και για τους δύο και ήθελαν τους βαθμούς και οι δύο ομάδες. Ήρθαμε για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, κάναμε τα πάντα για να το πετύχουμε. Δεν είμαι ευχαριστημένος πως ξεκινήσαμε το παιχνίδι, με τον Ατρομήτο δεχτήκαμε φάση και σήμερα γκολ και αυτή είναι μια παραμέτρος που θέλουμε μεγάλη βελτίωση.

Μετά το γκολ οι παίκτες αντέδρασαν πολύ καλά και κάναμε το καλύτερο παιχνίδι με την μπάλα εδώ και πάρα πολύ καιρό. Μετά το γκολ του Παναιτωλικού, επιχείρησε να παίξει ένα συμπαγές παιχνίδι, εμείς παίξαμε με υπομονή και ψάχναμε σωστά το γκολ της ισοφάρισης. Είχαμε ευκαιρίες για να πετύχουμε το δεύτερο γκολ και δεν δώσαμε την δυνατότητα στον Παναιτωλικό να πλησιάσει την περιοχή μας.

Στο δεύτερο ημίχρονο, δεν είχαμε ξεκινήσει καλά με τον Ατρόμητο όπου επιτρέψαμε φάσεις και γκολ όπως συνέβη με την Λαμία αλλά σήμερα ήταν διαφορετική η αντίδραση μας και στο πρώτο πεντάλεπτο είχαμε μεγάλες ευκαιρίες για να σκοράρουμε.

Μετά τις αλλαγές του Παναιτωλικού, έγινε πιο επιθετικός, εμείς πέσαμε και είχαμε αμφιβολίες για τους εαυτούς μας. Πήραμε ξανά την πρωτοβουλία των κινήσεων, ο Παναιτωλικός είχε ευκαιρίες για να σκοράρει και μας βοήθησε ο τερματοφύλακας μας για να πάρουμε σστο τέλος τον βαθμό.

Δεν είμαι ευχαριστημένος που επιστρέφουμε με την ισοπαλία και μας έλειψε μια καλή τελική πάσα, είχαμε 23 σουτ και 9 επεμβάσεις του τερματοφύλακα”.

Για την εικόνα του αγώ να στο δεύτερο ημίχρονο και τις ευκαιρίες του Παναιτωλικού: “Ο Παναιτωλικός είχε ένταση και πήρε το μομέντουμ κάνοντας ευκαιρίες, πιστεύω πως για ένα 20λεπτο στο δεύτερο ημίχρονο όπου δεν υπήρξαν ευκαιρίες, ο Παναιτωλικός είχε την κατοχή και εμείς φάνηκε να έχουμε κολλήσει.

Μετά τις αλλαγές που κάναμε, γίναμε πιο επιθετικοί ψάχνοντας το δεύτερο γκολ, ο Παναιτωλικός στις αντεπιθέσεις είχε ταχύτητα από δικά μας λάθη, μια ομάδα προσπαθούσε να παίξει και μια άλλη επιχείρησε να εκμεταλλευτεί τα λάθη για να επιτεθεί στις αντεπιθέσεις.

Πιστεύω πως και οι δύο ομάδες φεύγουν στενοχωρημένοι γιατί και εμείς είχαμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε όπως και ο Παναιτωλικός”.

Για το πρωτάθλημα“Είναι πολύ ανταγωνιστικό, δεν έχει σημασία σε ποια θέση βρίσκεσαι, δεν γνωρίζεις ποιο θα είναι το αποτέλεσμα.

Προετοιμάζω την ομάδα μου για να έρθει να πάρει τους τρεις βαθμούς, στο δεύτερο ημίχρονο για να πετύχουμε το δεύτερο γκολ.

Έγω έχω την ευθύνη της προετοιμασίας της ομάδας, δεν το πετύχαμε. Το αξίζαμε ή όχι, δεν ψάχνω πότε για δικαιολογίες και δεν το θέλω ποτέ αυτό το συναίσθημα. Ν’ αναλύσουμε ότι συνέβη, να δούμε το επόμενο παιχνίδι.

Μετανιώνω που δεν κερδίσαμε το παιχνίδι, αν είχαμε πετύχει δεύτερο γκολ, θ’ αξίζαμε τη νίκη, δεν το πετύχαμε και δεν την αξίζαμε”.

Διαφήμιση
Διαφήμιση