HomeHL-SportsΒάλντας Νταμπράουσκας: «Αυτό συμβαίνει πρώτη φορά στην καριέρα μου»

Βάλντας Νταμπράουσκας: «Αυτό συμβαίνει πρώτη φορά στην καριέρα μου»

Αναλυτικά όσα είπε ο Βάλντας Νταμπράουσκας στην Cosmote TV μετά την ήττα του ΟΦΗ με 4-0 από τον Παναθηναϊκό

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για την εικόνα της ομάδας του και την αντίδραση που πρέπει να βγάλει στη συνέχεια, ενώ μίλησε και για τον στόχο των πλέι οφ που απομακρύνεται.

«Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό και κάθε σεζόν αλλιώτικη με την προηγούμενη σεζόν.

Όταν έρχεσαι εδώ να παίξεις απέναντι στον πρωτοπόρο της βαθμολογίας, την καλύτερη ομάδα της Ελλάδας αυτήν την στιγμή που ίσως δεν βρισκόταν στην καλύτερη κατάσταση έπειτα από δύο ήττες.

Πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός και συγκεντρωμένος, κανονίζεις το πλάνο σου απέναντι σε μια ομάδα που έχει την κατοχή και πρέπει να μην δεχτείς γκολ ειδικά στην αρχή του αγώνα.

Όσο περισσότερο παίζεις και δεν είσαι πίσω στο σκορ, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχεις για να διεκδικήσεις κάτι παραπάνω.

Στο πρώτο ημίχρονο τα καταφέραμε καλά, ο Παναθηναϊκός είχε επισκεφτεί δύο φορές την περιοχή μας και όταν ισορροπήσαμε, δεχτήκαμε το γκολ με το πέναλτι. 100 φορές και να το δεις γιατί και οι δύο παίκτες είχαν επαφή και ο Πασαλίδης είναι στο νοσοκομείο από το χτύπημα που δέχτηκε και όχι από αυτό που έκανε.

Στο δεύτερο ημίχρονο χάνοντας 1-0, θα μπορούσαμε να παίζουμε αμυντικά αλλά θέλαμε να πάρουμε ρίσκα.

Ξεκινήσαμε θαρραλέα, πιέζαμε ψηλότερα και ουσιαστικά απειλήσαμε, είχαμε δύο ευκαιρίες με τον Φελίπε, ακολούθησαν λάθη και σε αυτό το επίπεδο ο αντίπαλος δεν συγχωρεί.

Δεν μπορείς να είσαι περήφανος για το αρνητικό σερί των έξι αγώνων, ούτε για την ήττα με αυτό το σκορ.

Αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά στην καριέρα μου, όμως αυτήν την στιγμή το μόνο μπορούμε να κάνουμε είναι να δώσουμε κίνητρο στους παίκτες καθώς ακολουθεί άλλο ένα παιχνίδι σε λίγες ημέρες.

Πάντα λέω ότι δεν θα μπεις στα play offs, τον Οκτώβρη και το Νοέμβρη ή και τον Δεκέμβριο.

Αυτό θα κριθεί ένα – δύο παιχνίδια πριν το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να βρούμε τις λύσεις, πέρυσι ήμασταν τελευταίοι και παραλίγο να βρεθούμε στα play offs και μια νίκη γεννάει μια άλλη νίκη».

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση