HomeHL-SportsΟΦΗ: Τέλος ο Βάλντας Νταμπράουσκας

ΟΦΗ: Τέλος ο Βάλντας Νταμπράουσκας

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ αποτελεί ο Βάλντας Νταμπράουσκας μετά από συνάντηση που είχε με τους Λυσάνδρου και Πουρσανίδη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκονται στον ΟΦΗ καθώς ο Βάλντας Νταμπράουσκας αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία τoυ ΟΦΗ.

Η ήττα με 4-0 από τον Παναθηναϊκό ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το… ποτήρι μεταξύ των δύο πλευρών καθώς οι Κρητικοί έμειναν για έκτη συνεχόμενη αγωνιστική χωρίς νίκη και παρουσίασαν ξανά προβληματική εικόνα.

Το κλίμα ήταν ήδη βαρύ γύρω από τον 46χρονο προπονητή, την ίδια στιγμή που σε λιγότερο από 48 ώρες, ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει την Κηφισιά για το Κύπελλο Ελλάδας όπου στον πάγκο θα κάτσει ο Πέδρο Καραβέλα.

Εν τέλει, έπειτα από συνάντηση που είχε ο ίδιος με τον Μηνά Λυσάνδρου με τον Ηλία Πουρσανίδη, πάρθηκε η απόφαση οι δύο πλευρές να τραβήξουν χωριστούς δρόμους έπειτα από λίγο περισσότερο από έναν χρόνο συνεργασίας, με τις συζητήσεις να γίνονται σε καλό κλίμα.

Συνολικά μέτρησε 38 παιχνίδια στον πάγκο των Κρητικών έχοντας 13 νίκες, 14 ισοπαλίες και 11 ισοπαλίες.

Από εκεί και πέρα, στον ΟΦΗ έχουν ξεκινήσει ήδη το… σαφάρι για την εύρεση νέου προπονητή και όλα δείχνουν πως θα στραφούν σε μία περίπτωση από το εξωτερικό ενώ θα προσπαθήσουν να έχουν βρει τον διάδοχο του Λιθουανού πριν το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής κόντρα στον Άρη (11/12).

Διαφήμιση
Διαφήμιση